Life

Tanti Geta, noul personaj de la Acces direct, probleme de sănătate după ce i-a dispărut căruciorul cu rotile: „Sunt îngrijorată”

08.07.2020 | 18:36
Tanti Geta noul personaj de la Acces direct probleme de sanatate dupa ce ia disparut caruciorul cu rotile Sunt ingrijorata
ADVERTISEMENT

Tanti Geta, o femeie de 66 de ani căreia i s-a furat căruciorul cu rotile, se confruntă cu noi probleme de sănătate.

Tanti Geta, probleme peste probleme

Bătrâna care a ajuns la Acces direct pentru a-și spune povestea a cerut cu disperare ajutorul semenilor ei, iar Mirela Vaida a asigurat-o că se va găsi o s0luție pentru necazul ei.

ADVERTISEMENT

Tanti Geta și-a povestit nu doar durerile fizice, cauzate de problemele de sănătate, ci și pe cele sufletești.

Aceasta a spus că suferă foarte mult de când e departe de animalele ei de companie, pe care le iubește ca pe ochii din cap.

ADVERTISEMENT

„Am avut-o pe Maia și pe Ernest și pe Ciobi. Pe Maya și Ernest i-am dat la asociația de animale, iar Ciobi e singur și mă caută pe mine. Sunt îngrjiorată că Ciobi nu stă la nimeni”, a spus tanti Geta la Acces direct.

„Sunt tot timpul îngândurată, sunt îngrijorată. Stau și mă gândesc, este vară, caldă, sunt o femeie în vârstă, aș fi vrut să mă bucur și eu de bătrânețea asta, să fiu mai liniștită”, a completat femeia de 66 de ani.

ADVERTISEMENT

„Sunt dependentă nu doar de cărucior, ci și de câțiva oameni”

După ce i-a fost furat căruciorul cu rotile, tanti Geta s-a lovit de dureri cumplite: „S-a umflat un deget de la piciorul stâng și acum sunt dependentă nu doar de cărucior, ci și de câțiva oameni”.

Femeia s-a plâns la Antena 1 că lumea nu o crede atunci când se plânge de problemele sale din cauza aparițiilor sale extravagante.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a remarcat încă din emisiunea de ieri potențialul de personaj pe care îl are și i-a spus că parcă trăiește într-un film.

Geta i-a mărturisit că probabil din cauza faptului că poartă ochelari de soare și este cochetă, mulți râd de ea în loc să o ajute.

 

ADVERTISEMENT