Life

Țara care le oferă bani turiștilor pentru a o vizita. Poți obține până la 15.000 de dolari

Poate nu ai auzit de acest concept, dar există o țară care le oferă turiștilor bani pentru a o vizita. Iată cum poți obține 15.000 de dolari ca să mergi în vacanță.
02.08.2022 | 08:34
Tara care le ofera bani turistilor pentru a o vizita Poti obtine pana la 15000 de dolari
Țara care le oferă bani turiștilor. Poți primi 15.000 de dolari. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Există o țară care este în căutare de „călători profesioniști”, pe care plănuiește să îi plătească pentru vacanțele lor. Iată despre ce este vorba.

Țara care le oferă bani turiștilor. Poți primi 15.000 de dolari

Singura cerință în acest caz este ca cele vizitate să fie motelurile retro, deoarece ceea ce se încearcă, de fapt, este o readucere la viață a acestora.

ADVERTISEMENT

Țara despre care este vorba este niciuna alta decât SUA, care vrea să reinventeze și să readucă în prim-plan conceptul de turism vintage, iar pentru a face acest lucru, este dispusă să plătească.

De asemenea, ce trebuie să mai facă turiștii care primesc banii este să lase un review amănunțit după ce pleacă de la cazare, în care să explice lucrurile care le-au plăcut, dar și cele care nu au fost pe placul lor.

ADVERTISEMENT

Câți bani pot primi cei care se duc la moteluri vintage

Platforma care desfășoară acest program este Hotels.com, iar turiștii profesionști pot primi o „bursă” de 10.000 de dolari care să le acopere toate cheltuielile.

Dar nu este tot! Turiștii care merg aici în vacanță pot primi și un „salariu” de 5.000 de dolari, pe care pot să îl cheltuiască pe plajă.

ADVERTISEMENT

Ceea ce vor să arate patronii unui astfel de motel este că acesta pot fi nu numai prietenos cu bugetul, ci și cu turiștii, pentru că pot oferi o experiență unică.

„Turistul profesionist va primi o bursă de 10.000 de dolari pentru a acoperi cheltuielile de călătorie și un salariu de 5.000 de dolari pe care să-l cheltuiască pe gustările clasice de pe plajă.

ADVERTISEMENT

Călătorii din zilele noastre tind să caute hoteluri și stațiuni all-inclusive atunci când își planifică vacanța de vară, dar Retro Beach Motelier vrea să demonstreze că motelurile de pe plajă pot fi la fel de luxoase, aceste moteluri atemporale nu sunt doar prietenoase cu bugetul, ci îi vor transporta pe cei care merg la plajă, la propriu și la figurat, înapoi în timp pentru a se deconecta și a se relaxa cu adevărat”, a declarat Melissa Dohmen, reprezentantul unui asemenea motel.

Cei care vor să fie incluși la categoria turiști profesioniști, trebuie să aibă și calități fotografice.

ADVERTISEMENT
Tags: