ADVERTISEMENT
News

Țara care nu a raportat niciun caz nou de coronavirus de 4 zile. Guvernul anunță că va redeschide sezonul turistic

Autor: Narcis Roșioru | 10.05.2020 | 16:01
Țara care nu a raportat niciun caz nou de coronavirus de 4 zile. Guvernul anunță că va redeschide sezonul turistic
Țara care nu a raportat niciun caz nou de coronavirus de 4 zile. Guvernul anunță că va redeschide sezonul turistic. Sursa foto: Hepta.ro

Premierul din Muntenegru anunță că țara sa nu a raportat niciun caz nou de coronavirus de 4 zile, motiv pentru care promovează regiunea ca o destinație excelentă de vacanță.

ADVERTISEMENT

Țara care nu a raportat niciun caz nou de coronavirus de 4 zile

Dusko Markovic, premierul din Muntenegru, anunță că țara sa nu a raportat niciun caz nou de coronavirus în ultimele 4 zile, informează ProTV.

Premierul muntenegrean spune că epidemia de coronavirus se apropie de sfârșit în țara sa și anunță că cetățenii se pregătesc deja să redeschidă sezonul turistic în săptămânile ce urmează.

ADVERTISEMENT

“Muntenegru este pe cale să devină o destinaţie #CoronaFree!”, a scris, duminică, premierul din Muntenegru, pe contul său de Twitter.

Drept urmare, executivul de la Podgorica a anunţat că intenţionează să redeschidă sezonul turistic începând cu data de 1 iulie.

ADVERTISEMENT

Potrivit autorităților din această țară, turiștii așteptați în Muntenegru provin în principal din țările vecine, precum Serbia şi Bosnia-Herţegovina.

Muntenegru se pregătește să întâmpine primii turiști

Pentru ca totul să decurgă în condiții de siguranță, experții din Muntenegru au făcut mai multe propuneri referitoare la modul în care turismul poate să fie practicat în această țară.

ADVERTISEMENT

Muntenegru se poate lăuda cu faptul că nu a înregistrat oficial niciun bolnav nou de coronavirus în ultimele 4 zile.

Până duminică, datele oficiale arătau 324 de cazuri de coronavirus și 9 decese în Muntenegru, țară cu o populație de aproximativ 630.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!