Life

Țara care oferă vacanțe gratuite. Cazarea de lux este asigurată patru zile

Țara care oferă vacanțe gratuite. Cazarea este una de lux și va fi asigurată pentru patru zile de către acest stat. Iată unde este premiul!
22.03.2023 | 22:52
Tara care ofera vacante gratuite Cazarea de lux este asigurata patru zile
Țara care oferă vacanțe gratuite. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Care este țara în care se oferă vacanțe gratuite. Persoanele care merg aici vor fi cazate într o zonă de lux pentru patru zile, chiar la vară.

Țara care oferă vacanțe gratuite

Țara care vrea să dăruiască vacanțe gratuite pentru 10 persoane este Finlanda. Excursia care va fi cu totul și cu totul gratuită va avea loc la jumătatea lunii iunie, pe parcursul a patru zile.

ADVERTISEMENT

Totul vine după ce Finlanda a fost numită „cea mai fericită țară din lume”. Aceste date sunt conform Raportului Fericirii Mondiale din anul 2023, care a fost publicată în urmă cu scurt timp.

Cele 10 persoane care vor pleca în călătoria complet gratuită vor participa la masterclasul fericirii. Acolo ei vor fi învățați secretele finlandezilor pentru o viață atât de bucuroasă.

ADVERTISEMENT

După acest succes din topul celor mai fericite țări Visit Finland oferă posibilitatea pentru 10 persoane de a călătoria aici complet gratuit și de a învăța cum să fie fericiți. Vacanța oferită de această țară va fi pe parcursul a patru zile, la jumătatea lunii iunie la o cazare de lux, anume Kuru Resort.

Cum să te înscrii pentru a merge în Finlanda, la un resort de lux? Se completează un formular de înscriere și apoi se completează o provocare de pe social media.

ADVERTISEMENT

Vă rugăm să găsiți provocarea pe canalele noastre Instagram @ourfinland și TikTok @visitfinland.com (dezvăluite pe 13.3.2023) ca postare fixată.

Pentru a fi descoperite, nu uitați să etichetați @ourfinland pe Instagram sau @visitfinland.com pe TikTok și să folosiți hashtag-urile #FindYourInnerFinn #Visitfinland în conținutul dvs.”

ADVERTISEMENT

Toate cheltuielile, acoperite de Finlanda

Toate cheltuielile de călătorie și cazare vor fi acoperite de finlandezi. Fiecare persoană care va participa la masterclass-ul fericirii va avea o cameră privată. De asemenea, vor avea și acces la un spa și o saună private.

Pe parcursul călătoriei vor avea loc sesiuni de comunicare cu experți finlandezi. Totul pentru ca vizitatorii se afle despre bunăstarea din Finlanda, dar și despre mâncare, echilibru sau secretele de sănătate de aici.

”Credem că fericirea nu este o abilitate mistică cu care te naști – este o abordare a vieții pe care o poți învăța. Deoarece Finlanda este cea mai fericită țară din lume, am organizat un masterclass personal în Finlanda în luna iunie.

Dacă ești selectat, primești o excursie de patru zile în Finlanda, unde poți învăța metodele de a-ți găsi finlandezul interior”, a scris VisitFinland.

ADVERTISEMENT
Tags: