Life

Țara de vis în care Dana Săvuică s-ar muta și mâine: „Poporul e cald și primitor”

Dana Săvuică a vorbit despre țara ei de vis, un loc unde merge de fiecare dată în vacanță cu o încântare la fel de mare.
04.06.2023 | 13:30
Tara de vis in care Dana Savuica sar muta si maine Poporul e cald si primitor
Dana Săvuică e fascinată de o țară din Asia. Foto: YouTube/ Kanal D. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Dana Săvuică a devenit aproape expertă în călătorit, după nenumăratele țări pe care le-a vizitat cu prietenele ei.

Dana Săvuică, despre țara de vis în care merge mereu cu drag

Prima vedetă care a pozat în revista Playboy România este fascinată în special de una din destinațiile în care merge cât de des poate. Am putea spune că blondina s-ar muta și mâine acolo.

ADVERTISEMENT

Despre Indonezia, căci aceasta e țara de vis despre care Dana Săvuică vorbește cu entuziasm de fiecare dată, vedeta a povestit câteva lucruri, invitată la Teo Show.

Teo Trandafir a vrut să știe de la Dana Săvuică de ce alege atât de des să meargă în vacanțe în Indonezia. Răspunsurile au venit imediat. Dincolo de peisajele naturale luxuriante, de speciile de plante unice în lume pe care turiștii le pot admira acolo, oamenii sunt extrem de calzi și primitori.

ADVERTISEMENT

În multe dintre călătoriile pe care le face în jurul lumii, Dana merge însoțită de una din cele mai bune prietene pe care o are Dana Săvuică, vedetă și ea. Este vorba despre Carmen Negoiță, cea cu care se știe de mai bine de 10 ani. Chiar recent, cele două s-au reîntâlnit în Bali, deși nu și-au planificat vacanța împreună.

Indonezia, Raiul pe pământ pentru blondină: „Trebuie să mergi cu inima și sufletul deschise”

„Poporul e cald și primitor. În ceea ce privește religia lor, hindu, au așa o serenitate pe care o regăsești în temple. Templele sunt atât de vechi, încât te simți transpus în alte vremuri.

ADVERTISEMENT

Ești înconjurat de natură, care e absolut genială, luxuriantă. Apoi te duci în pădurea tropicală, rain forest, unde te întâlnești cu macacul cu coadă lungă. Bine, se mai caută și de purici, dar nu contează.

Când mergi în Indonezia, trebuie să mergi cu inima și sufletul deschise. Dacă vine o maimuță, nu trebuie să ai ochelarii la ochi. Maimuțele sunt atrase de tot ce e strălucitor”, a povestit Dana Săvuică, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Dana Săvuică spune că nu este ok să le dai animalelor să mănânce, însă nu toți turiștii fac asta. De cele mai multe ori, când maimuțele simt mâncarea în ghiozdan, acestea pot deveni extrem de curioase, astfel încât există șansa să rămâi fără merinde.

„În Bali, e atât de aglomerat, sunt mașini, scutere, oameni, și în mijlocul acestui haos, e o liniște, o pace pe care nu am simțit-o nicăieri”, a spus și Carmen Negoiță despre Indonezia.

 

 

 

ADVERTISEMENT