Life

Țara din Europa care surprinde cu peisajele spectaculoase și bunătatea localnicilor. Este în topul preferințelor pentru mulți turiști

Țara din Europa considerată o adevărată ”bijuterie europeană”. Turiștii sunt șocați de frumusețea peisajelor și prețurile extrem de mici.
17.06.2024 | 15:12
Tara din Europa care surprinde cu peisajele spectaculoase si bunatatea localnicilor Este in topul preferintelor pentru multi turisti
Țara din Europa care surprinde cu peisajele spectaculoase și bunătatea localnicilor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Această țară europeană impresionează prin peisajele sale spectaculoase și ospitalitatea localnicilor. Este una dintre destinațiile preferate de mulți turiști.

Țara din Europa care surprinde cu peisajele spectaculoase și bunătatea localnicilor

Țara din Europa considerată de mulți turiști o adevărată ”bijuterie europeană” este Muntenegru. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de peisaje spectaculoase, localnici prietenoși și prețuri accesibile.

ADVERTISEMENT

Em este un guru al călătoriilor care își împărtășește aventurile pe TikTok (@emsbudgettravel). După ce a vizitat Spania, Grecia și multe alte destinații din Europa, nu se aștepta să descopere acest loc paradisiac în Muntenegru. Ea l-a descris ca fiind „uimitor oriunde te uiți”, potrivit Mirror.

Creatoarea de conținut a călătorit în 12 țări diferite și susține că această bijuterie europeană este preferata ei de necontestat. După nouă zile petrecute în țara balcanică în anul 2023, Em a fost profund impresionată de peisajele spectaculoase, cultura și ospitalitatea localnicilor din Muntenegru.

ADVERTISEMENT

„Am petrecut prima săptămână în acest Airbnb din Budva. Am avut o priveliște incredibilă și întreaga săptămână a fost pur și simplu uimitoare. Am petrecut tot timpul explorând, mâncând înghețată și înotând în mare în fiecare zi”, povestește Em într-unul din clipurile sale.

Em spune că Plaja Mogren a fost de departe cea mai bună, cu apă incredibil de clară și un drum spre Orașul Vechi. În timpul șederii lor acolo, Em a închiriat și un pedalou și a navigat până la Laguna Albastră locală pentru a înota. „Dacă ar fi în Grecia sau Italia, ar fi fost complet aglomerat”, a povestit ea.

ADVERTISEMENT

Explorând orașul vechi, Em a descoperit o varietate bogată de preparate culinare la prețuri accesibile. Pentru o cină luxoasă, ea le-a recomandat urmăritorilor săi restaurantul Jadran, cu o priveliște superbă spre port.

Desigur, există numeroase locații unde poți savura mâncare delicioasă cu doar câțiva euro. De la restaurantele locale cu meniuri tradiționale, până la tavernele de pe malul mări, opțiunile sunt variate și accesibile ca preț.

ADVERTISEMENT

„Ne-a plăcut să ne plimbăm prin orașul vechi și puteți merge pe aceste ziduri vechi ale orașului. O felie de pizza e 3 euro”, a mai spus Em în clipul de pe Tiktok.

ADVERTISEMENT