Fotbal international

Ţara Galilor – Elveţia 1-1. Egal pentru Turcia în al doilea meci din Grupa A. Cum arată clasamentul. Video

Țara Galilor și Elveția au remizat în al doilea meci din Grupa A de la Euro 2020. În următoarea rundă, galezii vor juca împotriva turcilor, iar fotbaliștii lui Vladimir Petkovic contra Italiei
12.06.2021 | 14:13
Tara Galilor  Elvetia 11 Egal pentru Turcia in al doilea meci din Grupa A Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT

Este al doilea meci din prima etapă a acestei grupe, primul, Turcia – Italia, având loc vineri, 11 iunie, în deschiderea competiţiei.

Unde se joacă Ţara Galilor – Elveţia

Jocul Ţara Galilor – Elveţia se desfăşoară sâmbătă, 12 iunie, de la ora 16:00 pe stadionul Olimpic din Baku, capitala Azerbaidjanului. Tot aici, după meciurile din grupa A se va mai disputa şi unul dintre sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Pe stadion vor avea dreptul să intre 34.935 de spectatori, ceea ce reprezintă nu 25 la sută din capacitate, conform normelor UEFA, ci exact 50 la sută, decizia aparţinând autorităţilor azere, care însă vor aplica aceleaşi reguli de control sanitar ca peste tot, adică fie dovada vaccinării complete, fie test de 72 ore.

Cine transmite la TV meciul Ţara Galilor – Elveţia

Partida Ţara Galilor – Elveţia se joacă sâmbătă, 12 iunie, de la ora 16:00 la Baku şi este televizată în direct, în exclusivitate, ca de altfel aproape toate meciurile turneului final al EURO 2020, pe canalul PRO TV. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Se aşteaptă o zi la Baku sâmbătă, 12 iunie, la ora 16:00, cu temperaturi ajungând până la 28 de grade, posibile înnorări, dar cu şanse foarte mici de precipitaţii. Va împărţi dreptatea în acest joc francezul Clement Turpin.

Ce jucători importanţi lipsesc în Ţara Galilor – Elveţia

Selecţionerii celor două reprezentative, Robert Page, respectiv Vladimir Petkovic, pot fi fericiţi, pentru că nu au în lot nici cazuri de coronavirus, nici probleme medicale majore, ceea ce le permite să poată să trimită pe teren cel mai bun unsprezece.

ADVERTISEMENT

Doar la galezi absentează fundaşul Tom Lockyer de la divizionara secundă din Anglia Luton Town. A produs multă nelinişte declaraţia făcută de starul echipei, Gareth Bale, despre posibila sa decizie de retragere din activitate la finalul participării ţării sale la EURO.

Care sunt punctele forte ale celor două echipe

La galezi punctele forte ale echipei sunt mijlocaşul Ramsey, considerat metronomul liniei mediane şi Gareth Bale, pe care Carlo Ancelotti, noul antrenor al lui Real Madrid, aflat la al doilea mandat, îl vede drept un jucător cheie în planurile sale.

ADVERTISEMENT

Şi elveţienii au cam aceeaşi jucători cu numeroase prezenţe la naţională drept puncte fixe în planul tactic. E vorba de mijlocaşul Xhaka de la Arsenal, de bătăiosul Shaqiri de la Liverpool şi de vârfurile Seferovic şi Embolo.

Cote la pariuri Ţara Galilor – Elveţia

Naţionala Ţării Cantoanelor este favorita caselor de pariuri prin prisma faptului că are mai multă experienţă internaţională la competiţii majore, unde este de foarte mulţi ani o prezenţă constantă şi cu rezultate destul de bune.

Prin urmare Elveţia a primit o cotă de 2,10 pentru a obţine cele trei puncte, în timp ce galezii au 4,20 dacă vor reuşi să iasă ei învingători. Sunt patru precedente oficiale între cele două reprezentative, toate în preliminarii de EURO, cu trei succese helvetice şi unul singur pentru Wales, denumirea britanică a Ţării Galilor.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Țara Galilor – Elveția: 3,05 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Țara Galilor – Elveția: 1,45 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT