ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Foto. Naţionala U21, şicanată de galezi. Ce au păţit tricolorii la antrenamentul oficial

Ţara Galilor - România este ultimul meci al anului 2017 pentru selecţionata U21. Tricolorii "mici" au posibilitatea, în cazul unei victorii, să se distanţeze de Bosnia, echipă care ocupă locul 2, cu nouă puncte. Selecţionata antrenată de Daniel Isăilă are cu două puncte mai mul decât bosniacii.
Autor: Razvan Nicolae | 14.11.2017 | 14:14

Meciul Ţara Galilor – România se joacă marţi, de la ora 20:00, la Bangor, în preliminariile pentru calificarea la Campionatul European U21 din 2019. Încă de când au ajuns în Marea Britanie, jucătorii lui Daniel Isăilă au fost şicanaţi de gazde. 

ADVERTISEMENT

Pentru primul antrenament pe pământ galez, gazdele i-au trimis pe tricolorii “mici” pe un teren din marginea oraşului Bangor. Gazonul arăta îngrozitor din cauza ploilor care s-au abătut peste Ţara Galilor în weekend-ul trecut. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Galerie pentru tricolori la meciul Ţara Galilor – România

ADVERTISEMENT

Luni seară, echipa naţională U21 a României a efectuat antrenamentul oficial pe stadionul Nantporth, din Bangor, unde se va juca meciul de marţi seara. Conform gsp.ro, gazdele au primit mingi dezumflate la antrenament.

Pe lângă acest impediment, tricolorii “mici” nu au beneficiat nici de pază pe durata şedinţei de pregătire. Jucătorii antrenaţi de Daniel Isăilă vor avea parte de o galerie formată din aproximativ 100 de suporteri români.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!