Life

Țara izolată pe care a vizitat-o Dan Bittman: “Asta e cea mai extravagantă destinație”

Țara izolată unde a reușit Dan Bittman să ajungă. Consideră că aceasta este cea mai extravagantă destinație din întreaga lume.
01.07.2024 | 17:15
Tara izolata pe care a vizitato Dan Bittman Asta e cea mai extravaganta destinatie
Țara izolată pe care a vizitat-o Dan Bittman. Foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

Țara pe care Dan Bittman o consideră „cea mai extravagantă destinație”, după ce a călătorit prin toată lumea. Cum își alege solistul de la Holograf locația pentru fiecare vacanță.

Țara izolată pe care a vizitat-o Dan Bittman

Dan Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu o carieră de lungă durată în muzică. A călătorit alături de colegii din trupa Holograf prin întreaga lume, iar acum împărtășește care a fost cea mai extravagantă destinație și cum își alege, de fapt, vacanțele.

ADVERTISEMENT

Invitat la emisiunea „Vacanță de vedetă”, Dan Bittman a povestit despre cele mai fascinante locuri în care a avut privilejul să ajungă de-a lungul vieții. De multe ori, el a călătorit alături de trupa Holograf pentru concerte, având puțin timp disponibil pentru a explora, dat fiind programul încărcat de muncă.

„Toată viața am fost într-o vacanță, ar spune unii, dar nu. Sincer, vacanțele au fost cumva dublate de muncă pentru că de multe ori am fost cu Holograf peste tot în lumea asta și când spun peste tot, bine mai sunt multe locuri nevizitate. De aceea n-am simțit neapărat că sunt în vacanță, ci mergeam cu un scop”, a spus Dan Bittman la „Vacanță de vedetă”, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Tot în cadrul emisiunii, artistul spune că a ajuns până în China și Coreea de Nord, datorită succesului pe care trupa l-a avut. Coreea de Nord este cea mai extravagantă țară de pe lista lui, probabil din cauza regulilor stricte impuse de regimul comunist.

Dan Bittman, despre succesul trupei Holograf: „Și muncitorii de pe schele ne strigau”

După revoluția din România, el a cântat alături de Holograf în Franța și Spania, unde a fost impresionat de numeroșii români prezenți la concert. Chiar și pe stradă, românii îl recunoșteau și îl invitau la restaurante să îi ofere de mâncare.

ADVERTISEMENT

Uite văd că scrie China, am fost în China cu Holograf, am fost în Coreea de Nord. Asta e cea mai extravagantă destinație. În Franța da, am fost tot așa, ca să cântăm imediat după revoluție. În Spania la fel am fost. Ne-am bucurat de românii de acolo.

Bine am fost acum mulți ani și nu-mi venea să cred că ne știe lumea, că erau atât de mulți români că ne strigau pe stradă „hai încoace vino, intră la mine, vino aici să-ți dau de mâncare”. Deci era o nebunie până și muncitorii de pe schele ne strigau”, a mai relatat Dan Bittman la „Vacanță de vedetă”, conform sursei.

ADVERTISEMENT

Solistul este destul de spontan atunci când vine vorba de călătorit. În luna ianuarie, când toate vedetele se retrag pe o insulă exotică, Dan Bittman a făcut același lucru. Cu un singur ghiozdan în spate, a zburat către Tenerife. Acolo a trăit o vacanță splendidă, desprinsă parcă din povești, timp de două săptămâni.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul