Sport

Show la Târgovişte, în etapa a şasea a Campionatului Naţional de Off Road

UPDATE, 12 octombrie, ora 11:40 / Sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a 6-a etapa din Campionatul National de Off Road, a avut loc la Targoviste in perioada 6-9 octombrie. CORB...
12.10.2016 | 11:42
Show la Targoviste in etapa a sasea a Campionatului National de Off Road

UPDATE, 12 octombrie, ora 11:40 / Sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a 6-a etapa din Campionatul National de Off Road, a avut loc la Targoviste in perioada 6-9 octombrie. CORB Adventure Days a adus la start 41 echipaje din toata tara. Pentru a dovedi ca off road-ul nu este un sport dedicat exclusiv barbatilor, la startul competitiei au fost prezente si un numar de 6 sportive.

600 km de traseu pentru cele 3 clase inscrise (Standard, Open si Extrem) si un trial urban foarte spectaculos. Duminica a fost ziua trialului, eveniment la care publicul a putut asista, dar si participa activ. Pentru ca evenimentul a fost (si) in scop caritabil, la final, publicul a putut trai experienta in off road din postura co-pilot-ului. Odata cu inscrierea, fiecare participant a putut dona o suma de bani pentru ajutorarea copiilor bolnavi.

Conform estimarilor Jandarmeriei Romane care s-a ocupat de controlul accesului, publicul a fost de aproximativ 4.000 persoane.

La finalul trialului, trupa Bluemotors a oferit un concert special. Intrarea publicului a fost gratuita.

O parte din taxa de inscriere a fost donata Fundatiei Make-a-Wish.

CORB Adventure Days a fost un eveniment bine organizat la care echipa CORB 44 a muncit 3 luni de zile. O competitie care a iesit bine, fara incidente si realizat strict din sustinerea sponsorilor.

Multumim sponsorilor si partenerilor nostri: Ejot, Generali Asigurari, Tiriac Energy, Anconi Group, Matra Systems, Nokian Tyres by Vianor, Avigeo, Doncafe Brasserie, Complexul Prezidential ClassPark, Skullcandy, E-Boda, FreeWheel, Weider Nutrition, Eltrix Solution, Karcher, H2O, Uzina Crossfit, Tactical Shooting, Stalinskaya, Suzuki, Repsol, Bergenbier, GTC Auto.

Partnerii media au fost: ProTv, MDI Tv, Digi Tv, Discovering Transilvania, 4×4 Adventure, Club 4×4, Moto Bikes & BMW Blog.

Parteneri: Consiliul Judetean Dambovita, Prefectura Dambovita, Primaria Municipiului Targoviste, Jandarmeria Dambovita, ISU Dambovita, Ministerul Mediului, Padurilor & Apelor & Regia Romsilva Dambovita.

www.corb44.ro

www.facebook.com/CORB44Adventure/

Mai jos, regasiti clasamentul pe clase.

Clasament General – STANDARD

  1. Dorin Toma / Stefan Eugen Szekely
  2. Nicusor Duica / Nicoleta Duica
  3. Cristian Cravet / Piedemonte Alexandru

Clasament General – OPEN

  1. Arthur Lorincz / Rares Siderias
  2. Viorel Vlad / Sorin Manea
  3. Lorand Farkas / Constantin Fantana

Clasament General – EXTREM

  1. Andy Visoiu / Teodor Visoiu
  2. Andrei Gafita / Marius Lupu
  3. Sorin Miron / Laurentiu Dobrica

Clasament Trial – STANDARD

  1. Cosmin Jugrin / Daniel Lupu
  2. Huminuc Vlad / Serban Emilian
  3. Emilian Rat / Maria Rat

Clasament Trial – OPEN

  1. Claudiu Ion / George Robu
  2. Nicusor Duica / Nicoleta Duica
  3. Horatiu Oltean / Sebastian Matei

Clasament Trial – EXTREM

  1. Andrei Museteanu / Claudiu Panait
  2. Horatiu Oltean / Sebastian Matei
  3. Andy Visoiu / Teodor Visoiu

În perioada 6 – 9 octombrie 2016, Club Off Road Bucureşti (CORB44), în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgovişte , Instituţia Prefectului Dâmboviţa şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, organizează cea de-a 6 a etapă a Campionatului Naţional de Off Road, denumită: CORB Adventure Days 2016.

https://www.corb44.ro/program-corb-adventure-days-2016/

Vor fi 3 zile de aventură pe frumoasele plaiuri dâmboviţene, pe trasee ce vor însuma aprox 600 km, împărţiţi diferit pentru cele trei clase organizate conform Regulamentului Sportiv al Comisiei Naţionale de Off Road, respectiv : Standard, Open si Extrem. O parte din taxa de înscriere, va fi donată Fundaţiei Make a Wish.
La start, se vor alinia concurenţi din toată ţara. Andi Vişoiu, campionul naţional en titre, se va prezenta la start cu navigatorul surpriză al acestui sezon de campionat: fiul său în vârstă de 16 ani. Cei doi pot deveni campioni naţionali la clasa regină (Clasa Extrem).
Pentru a dovedi că off road-ul nu este un sport dedicat exclusiv bărbaţilor, la startul competiţiei vor fi prezente un număr de 8 sportive. Magda Danciu este vice-campioană naţională în 2015, la Clasa Standard şi împreună cu navigatorul ei, Cornel Zamfirescu, va lua startul la Corb Adventure Days.

Pentru cei interesaţi să vadă maşinile participante, am organizat pe platforma din Piaţa Tricolorului, parcul tehnic.
Tot din Piaţa Tricolorului se va da startul oficial vineri, 7 octombrie, începând cu orele 9:45.
Până la întoarcerea maşinilor din concurs, pe platoul din Piaţa Tricolorului, partenerii noştri de la Freewheel vor organiza sâmbătă începand cu ora 10, o sesiune de prezentare şi instruire cu Freewheel Monsters, cel mai simpatic vehicul electric cu două roţi.

Duminică, 9 octombrie, începând cu orele 10:00, în zona situată între benzinăria Mol (de la ieşirea spre Pucioasa) şi complexul Rezidenţial Class Park (str. Mihai Bravu nr.1, Târgovişte) , va avea loc ultima probă din cadrul concursului, Trialul urban, probă extrem de spectaculoasă şi la îndemâna spectatorilor.
După încheierea probei de Trial şi înainte de festivitatea de premiere, în aceaşi locaţie vom oferi gratuit celor prezenţi un concert live al celor de la Bluemotors.
Pentru cauze nobile susţinute de Fundaţia Make a Wish, vom organiza după proba de Trial, contra unor donaţii modice, plimbări pe traseul de Trial, pentru spectatorii dornici să ajute financiar.

Mulţumind tuturor sponsorilor şi partenerilor, vă aşteptăm alături de noi!

https://m.facebook.com/CORB44Adventure/

Program

Vineri, 7 octombrie 2016 – ziua 1 concurs
09:45 – startul oficial (din Piaţa Tricolorului)
18:30 – finish ziua 1 de concurs (întoarcere în PiaţaTricolorului)

Sâmbătă, 8 octombrie 2016 – ziua 2 concurs
09:45 pornire în coloană (din Piaţa Tricolorului)
18:30 finish ziua 2 de concurs
10:00 – 20:00 Test drive Freewheel Monsters (PiaţaTricolorului)

Duminica, 9 octombrie 2016 – ziua 3 concurs (Trial)
09:45 – deplasare în coloană de la Hotel Valahia/PiaţaTricolorului la Trial
10:30 – start Trial (terenul aflat între benzinăria Mol – ieşirea dinspre Pucioasa & complexul residenţial Class Park)
13:30 – terminarea Trialului (estimare)
13:30 – 14:00 runda de participare (din postura de copilot) a spectatorilor, cu achitarea unei taxe. Sumele astfel strânse se vor vira către Fundaţia Make a Wish;
13.30 – 14.15 Concert Trupa Bluemotors
14.15 – Festivitatea de Premiere