News

”Tăria lui Cătălin”, cadoul doctorului Cîrstoiu pentru Nicușor Dan și Piedone

Cătălin Cîrstoiu le-a cumpărat câte o sticlă de tărie contracandidaților săi și spune că aceștia se tem de el, dovadă fiind atacurile zilnice la adresa sa.
29.03.2024 | 23:54
Taria lui Catalin cadoul doctorului Cirstoiu pentru Nicusor Dan si Piedone
Cătălin Cîrstoiu le-a cumpărat câte o sticlă de tărie contracandidaților săi Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Generală a Bucureștiului, a făcut achiziția de la un târg din curtea Ministerului Agriculturii, inițiativă pe care și-o dorește în toate cartierele Capitalei.

”Tăria lui Cătălin”, cadoul doctorului Cîrstoiu pentru Nicușor Dan și Piedone

Medicul a declarat că bucureștenii își doresc produse agroalimentare autentice, sănătoase și gustoase, ceea ce face din acest târg un succes.

ADVERTISEMENT

”Am văzut azi, la târgul din curtea Ministerului Agriculturii, cât de mult apreciază această inițiativă atât producătorii, cât și bucureștenii.

Faptul că târgul a devenit deja o tradiție a orașului este un semnal clar că asemenea exemple trebuie multiplicate în toate cartierele Capitalei. Oamenii își doresc produse agroalimentare autentice, sănătoase și gustoase.

ADVERTISEMENT

Și sunt convins că, alături de ministrul Agriculturii, Florin Barbu și echipa PSD-PNL din București, putem face asta fiindcă este un proiect din care toată lumea câștigă”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a lui Cătălin Cîrstoiu.

Candidatul PSD-PNL a explicat și de ce nu s-a putut abține să le cumpere câte o sticlă de tărie lui Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan, care ”se tem” de el.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am putut abţine şi le-am cumpărat câte o sticlă de tărie competitorilor mei, Nicuşor şi Piedone.

Iau atacurile apărute zilnic împotriva mea drept dovada că le este teamă de mine, aşa că poate îi ajută acest cadou – mai ales că se numeşte ‘Tăria lui Cătălin’”, se mai arată în postarea citată.

ADVERTISEMENT

Candidatura doctorului Cătălin Cîrstoiu, susținut de alianța PSD-PNL, la Primăria Capitalei a fost anunțată miercuri, 20 martie. Două sondaje realizate după această dată îl dau pe managerul Spitalului Universitar pe locul trei în preferințele electoratului bucureștean.

ADVERTISEMENT