News

Tăriceanu i-a pus o poreclă nouă președintelui! „Klaus Iohannis este bufnița de la ora 18.00!”

03.09.2020 | 11:23
Tariceanu ia pus o porecla noua presedintelui Klaus Iohannis este bufnita de la ora 1800
ADVERTISEMENT

Călin Popescu Tăriceanu i-a pus o poreclă nouă președintelui! Omul care conduce ALDE susține că șeful statului se transformă ”în bufnița de la ora 18.00”, prin intermediul conferințelor de presă pe care le susține.

”Dl Iohannis se transformă în bufnița de la ora 18.00! Aproape în fiecare zi iese în conferințe sau declarații de presă în care nu spune nimic!  Cuvinte goale de sens, găunoase și atacuri fără nici un sens la adresa opoziției.

ADVERTISEMENT

Ieri chiar a insinuat că vinovată de accidentul Ministrului Bode, al cărui jeep a mers kilometri întregi pe contrasens, ar fi tot opoziția care nu a construit șosele suficient de largi ca să încapă și mașină Ministrului Transporturilor!

Cum l-a numit Călin Popescu Tăriceanu pe Klaus Iohannis

Dl Iohannis continuă să regizeze această piesă absurdă în care toată vina este a opoziției, sperând că perdelele de fum pe care le lansează acoperă incompetența guvernului Orban.

ADVERTISEMENT

Adică, dl Iohannis pune în practică, pas cu pas, strategia „dacă nu le poți da pâine, dă-le circ” sperând ca pensionarii să uite de banii ce le sunt furați din pensii, copiii să uite de alocațiile tăiate și părinții și profesorii să uite că școala începe peste 10 zile și nimeni nu știe cum.

Noi, la ALDE, nu ne lăsăm „aburiti” de fumigenele dlui Iohannis și ne vom împotrivi dictaturii iohanniste cu toate puterile noastre!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Nu este primul atac pe care îl lansează Tăriceanu la adresa liberalilor în ultimele zile. Liderul ALDE a afirmat imediat după eșecul moțiunii de cenzură că Guvernul Orban ”rămâne la Palatul Victoria prin fraudă şi minciună”

”Cel mai ridicol Guvern pe care l-am avut vreodată rămâne la Palatul Victoria prin fraudă şi minciună! În aceste ultime zile, PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere. Au reuşit să păcălească suficient de mulţi ca să mai amâne plecarea de la guvernare”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Liderul ALDE afirmă că Guvernul nu i-a păcălit pe români. ”Chiar dacă au păcălit şi cumpărat câţiva parlamentari sunt convins că nu i-au păcălit pe românii care aşteaptă în continuare măştile promise, pensiile şi alocaţiile mărite conform legii sau măsuri reale pentru deschiderea şcolii.

Ziua de astăzi nu este o victorie pentru PNL şi Klaus Iohannis, ci este o înfrângere pentru românii care meritau să scape de un Guvern incompetent şi care, pentru ce a făcut zilele astea, nu ar trebui să se afle la Palatul Victoria, ci pe holurile Parchetelor”, a mai punctat Tăriceanu.

 

 

ADVERTISEMENT