Sporturi

TAROM a decis să suspende zborurile spre mai multe țări, de teama pandemiei de Covid-19. Cum își pot recupera oamenii banii plătiți pe bilete

01.08.2020 | 14:53
TAROM a decis sa suspende zborurile spre mai multe tari de teama pandemiei de Covid19  Cum isi pot recupera oamenii banii platiti pe bilete
ADVERTISEMENT

Pasagerii TAROM nu vor mai putea circula, până în 15 august, în mai multe țări ale lumii, printre care Egipt, Moldova, Turcia sau Israel.

TAROM a decis să restricționeze aceste zboruri tocmai din cauza pandemiei de Covid-19 și a promis că va rambursa banii plătiți pe bilete, în cazul celor care doresc.

ADVERTISEMENT

TAROM a menționat că vor fi exceptate de la aceste restricții anumite categorii de curse aeriene, printre care transporturile de mărfuri sau cursele medicale.

Tarom suspendă zborurile spre mai multe țări, de teama noului coronavirus

INFORMARE #IMPORTANTĂ PENTRU PASAGERII #TAROM

Dragi pasageri,
Că urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, TAROM #suspendă operarea curselor comerciale până la data de 15 august 2020 inclusiv, către/dinspre următoarele țări:
– #Egipt
– #Israel
– #Iordania
– #Moldova
– #Serbia
– #Turcia
– #Liban.

ADVERTISEMENT

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.
Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate

Ȋn cazul în care #biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm ne adresaţi un mail la: contact@tarom.ro .

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că de la aceste #restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale)”, a transmis, în mod oficial, TAROM.

România se îndreaptă cu pași repezi către 1000 de cazuri de infectare cu Covid-19 la 24 de ore, Guvernul Orban fiind decis să impună carantinarea locală sau zonală în acele locuri unde situația epidemiologică o va cere.

ADVERTISEMENT

România a fost inclusă pe lista roșie de mai multe țări europene, astfel că românii trebuie să respecte mai multe reguli stricte atunci când se deplasează în anumite țări, cum ar fi efectuarea unui test Covid-19 și completarea unor documente.

ADVERTISEMENT