News

Tarom, anunț de ultimă oră despre călătoriile planificate înainte de 31 august. Ce se întâmplă cu rezervările clienților

18.05.2020 | 20:29
Tarom anunt de ultima ora despre calatoriile planificate inainte de 31 august Ce se intampla cu rezervarile clientilor
ADVERTISEMENT

Compania aeriană Tarom a făcut un anunț de ultimă oră despre călătoriile planificate înainte de 31 august.

Tarom, anunț de ultimă oră despre călătoriile planificate înainte de 31 august

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Tarom a anunțat că toate călătoriile planificate înainte de 31 august pot fi reprogramate gratuit.

ADVERTISEMENT

”Pentru că siguranţa pasagerilor noştri este esenţială respectăm cu stricteţe toate recomandările autorităţilor sanitare, respectiv reglementările în vigoare şi am luat toate măsurile necesare pentru prevenirea şi diminuarea riscului extinderii epidemiei de COVID-19”, se arată în comunicat.

În plus, pentru a oferi o mai mare flexibilitate pasagerilor, compania Tarom oferă în mod gratuit posibilitatea de a reprograma călătoriile astfel:

ADVERTISEMENT
  • pentru date ulterioare, cu păstrarea destinaţiei de călătorie, la alegere pe oricare dintre cursele operate Tarom de pe destinaţia iniţială;
  • către orice altă destinaţie operată Tarom, fără a încasa o taxă de penalizare

”Aveţi posibilitatea să schimbaţi rezervarea pentru date ulterioare”

Această facilitate comercială este valabilă pentru bilete cu cel puţin o dată de călătorie programată până la 31 aaugust 2020, iar pasagerii au posibilitatea de a alege noua dată şi/sau destinaţie, oricând în 12 luni de la data de emitere a biletului.

ADVERTISEMENT

”Vă invităm să vă planificaţi cu încredere noile itinerarii, deoarece, indiferent de restricţiile tarifului achiziţionat, aveţi posibilitatea să schimbaţi rezervarea pentru date ulterioare”, notează Tarom.

În plus nu se va aplica decât încasarea diferenţelor de tarif/taxe de aeroport, dacă cel iniţial nu este disponibil sau aplicabil pe noile date de călătorie.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, Tarom a anunțat că mai multe zboruri din și spre România vor rămâne suspendate până la 28 mai ca urmare a prelungirii restricțiilor de călătorie introduse de autorități.

Toţi pasagerii Tarom pot opta pentru reprogramarea gratuită a călătoriei sau pentru emiterea unui voucher la contravaloarea biletelor plătite, utilizabil pentru o călătorie ulterioară.

ADVERTISEMENT