News

TAROM, anunţ de ultimă oră privind zborurile spre Bruxelles

TAROM anulează toate zborurile spre şi dinspre Bruxelles programate marţi şi miercuri, pasagerii pentru aceste curse având posibilitatea să fie preluaţi de toate aeronavele companiei care...
22.03.2016 | 14:00
TAROM anunt de ultima ora privind zborurile spre Bruxelles

TAROM anulează toate zborurile spre şi dinspre Bruxelles programate marţi şi miercuri, pasagerii pentru aceste curse având posibilitatea să fie preluaţi de toate aeronavele companiei care pleacă din Amsterdam, Paris, Frankfurt, Munchen şi Londra în cele două zile.

“Având în vedere atentatele sângeroase care au avut loc în această dimineaţă la Bruxelles, compania TAROM comunică pasagerilor că zborurile TAROM OTP-BRU-OTP (RO 372, RO 373, RO 374 din data 22 martie 2016 şi RO 371, RO 372 din 23 martie) se anulează. Pasagerii care deţin bilete pe aceste zboruri vor fi acceptaţi la îmbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris, Frankfurt, Munchen şi Londra din 22 şi 23 martie”, spun reprezentanţii operatorului aerian, într-un comunicat remis, marţi, AGERPRES.

Cursa TAROM RO 373 cu destinaţia Bruxelles urma să decoleze marţi, la ora 16,50.

Marţi dimineaţă, aeronava B737 — 700 a companiei TAROM, cu număr de zbor RO 371, a decolat de la Bucureşti la ora 7,20 cu destinaţia Bruxelles, dar a fost redirecţionată către aeroportul din Amsterdam. La bord se aflau 83 de pasageri.

”Compania este în permanentă legătura cu reprezentanţii Ambasadei României la Haga, în vederea asigurării suportului necesar pentru pasagerii şi cetăţenii români”, precizează TAROM.

Două explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, Belgia. Potrivit presei locale, aeroportul este evacuat în acest moment. Potrivit primelor informaţii, una dintre bombe a explodat în dreptul biroului de check-in al companiei American Airlines. Sky News scrie că o altă bombă a explodat în zona duty free a aeroportului.

Sursă: www.antena3.ro