Life

TAROM anunță prețuri reduse la bilete către toate destinațiile până de Paște. Clienții pot zbura oriunde doresc, cu mai puțini bani

TAROM anunță prețuri reduse la bilete către toate destinațiile până de Paște. Prețurile sunt mai mici cu 20%, conform companiei.
30.04.2024 | 18:50
TAROM anunta preturi reduse la bilete catre toate destinatiile pana de Paste Clientii pot zbura oriunde doresc cu mai putini bani
TAROM anunță prețuri reduse la bilete către toate destinațiile până de Paște. Sursă foto: Hepta, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

TAROM are prețuri reduse la bilete către toate destinațiile sale până de Paște. Astfel, cei care vor să plece într-o călătorie vor avea șansa să o facă cu bani mai puțini. Cât timp e valabilă reducerea?

TAROM anunță prețuri reduse la bilete către toate destinațiile până de Paște

Odată cu sărbătorile pascale, TAROM vine cu o ofertă extrem de tentantă pentru cei care vor să călătorească. Astfel, au fost reduse prețurile la bilete către toate destinațiile. Oferta este însă una limitată.

ADVERTISEMENT

TAROM anunță că prețurile la bilete au fost reduse cu 20%. Oferta este valabilă doar câteva zile și a început deja de astăzi. Ea durează până de Paște, mai exact până la data de 7 mai 2024, conform companiei.

În ceea ce privește perioada de călătorie, operatorul aerian spune că aceasta este 15 mai – 30 iunie 2024. Cu alt cuvinte, clienții pot achiziționa biletele acum, pentru a călători în perioada menționată anterior.

ADVERTISEMENT

TAROM precizează că reducerea de 20% se aplică la toate tarifele de bază, cu bagaj de cală inclus. De asemenea, perioada de călătorie a fost și ea atent aleasă. Românii pot merge unde își doresc, fără să prindă aglomerație.

Oferta este valabilă doar câteva zile

„Prin oferta valabilă timp de opt zile, în perioada 30 aprilie – 7 mai 2024, poţi achiziţiona bilete de avion la preţuri reduse cu 20% la toate tarifele de bază, cu bagaj de cală inclus. Perioada de călătorie este ideală: 15 mai – 30 iunie (data ultimului retur), astfel că, indiferent de destinaţia pe care o alegi, nu vei avea parte de supraaglomerarea turistică din august, luna concediilor, şi vei evita şi zilele năucitor de calde din luna iulie.

ADVERTISEMENT

Tarifele fără bagaj de cală nu sunt incluse în ofertă, iar aplicarea reducerii se face la tarif, la suma rezultată adăugându-se taxele aferente”, au transmis reprezentanții companiei într-un comunicat.

TAROM a explicat și cum pot beneficia clienții de prețuri reduse la bilete în momentul în care fac achiziția. În primul rând oferta se aplică atât la rutele interne cât și externe. Clienții pot cumpăra biletele fie de pe site-ul oficial al companiei, fie din agențiile TAROM.

ADVERTISEMENT

De asemenea, biletele mai pot fi achiziționat și de la agenții acreditați, iar reducerea va fi aplicată. În funcție de destinația aleasă, reducerea poate fi una semnificativă pentru fiecare client în parte.

ADVERTISEMENT