News

Tarom anunță primele oferte de vară. Sunt zboruri tur-retur la 120 euro pentru mai multe destinații preferate de români

Tarom anunță zboruri dus-întors la prețuri de 120 de euro, bagaj de mână inclus. Primele oferte de vară sunt destinații îndrăgite de mulți români
16.03.2024 | 16:04
Tarom anunta primele oferte de vara Sunt zboruri turretur la 120 euro pentru mai multe destinatii preferate de romani
Tarom a anunțat bilete la 120 de euro pentru patru destinații dorite de români / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tarom, compania națională de transporturi aeriene, a anunțat o serie de oferte pentru sezonul estival, dus-întors, pentru patru destinații deosebit de apreciate de români.

120 de euro dus-întors

Tarom a anunțat oferte de călătorie în patru orașe prizate de români: Istanbul (Turcia), Sofia (Bulgaria), Budapesta (Ungaria) și Belgrad (Serbia). Potrivit unui comunicat al Tarom, prețurile biletelor de avion sunt de 120 de euro (dus-întors, bagaj de mână inclus).

ADVERTISEMENT

Românii pot călători în aceste destinații, cu avioanele Tarom, în cadrul unei oferte care este valabilă în perioada 1-31 august (data ultimului retur), potrivit companiei.

„August este luna concediilor, iar tu ai la dispoziţie zeci de destinaţii turistice uluitoare, unde istoria, poveştile şi misterul te cuprind la fiecare pas. Dintre toate destinaţiile fascinante pe care le poţi alege, TAROM îţi face cu ochiul şi are patru sugestii la super-ofertă”, se arată în comunicatul Tarom.

ADVERTISEMENT

„Dacă îţi doreşti de multă vreme să te plimbi cu vaporul pe Bosfor, la apusul soarelui, dacă vrei să admiri clădirea Parlamentului din Budapesta de pe celălalt mal al Dunării, să priveşti de la înălţime superbul Belgrad sau să respiri istorie în centrul cochet al Sofiei, TAROM vine cu o nouă ofertă specială pentru toţi cei care şi-au propus experienţe memorabile pentru august, luna concediilor”, potrivit companiei.

Orașe pentru cei cu buget de vacanță redus

Compania precizează că printr-o ofertă valabilă în perioada 15-20 martie (șase zile) turiștii pot cumpăra bilete de avion la „prețuri speciale” către cele patru destinații pentru perioada menționată (1 – 31 august 2024). Compania mai precizează că aceste orașe sunt printre cele mai accesibile din Europa, potrivite pentru cei cu un buget de vacanță redus.

ADVERTISEMENT

„Cunoscut drept oraşul celor ‘O mie şi una de nopţi’ şi capitală, de-a lungul veacurilor, a patru uriaşe imperii, Istanbulul este un oraş fascinant, cu un bagaj cultural şi istoric colosal. Cu o populaţie la fel de mare ca cea a României, Istanbulul este întins pe malurile a două continente. În Istanbul, poţi savura o cafea delicioasă pe malul european al metropolei, privind spre cartierele cochete asiatice, poţi păşi prin paradisul cumpărăturilor din Marele Bazar, iar viaţa de noapte dintre zidurile vechiului Constantinopol nu te va lăsa nicio secundă să te plictiseşti”, îi imbie Tarom pe români.

„Budapesta respiră şi ea o istorie monumentală, iar impozanţa clădirilor te uimeşte la fiecare pas. Cunoscută, printre multe altele, şi pentru băile sale termale, ‘Perla Dunării’ a fost sub stăpânire maghiară, otomană şi austriacă de-a lungul secolelor, iar fiecare cultură şi-a lăsat amprenta asupra unui oraş care te va uimi”.

ADVERTISEMENT

„Şi Belgradul se poate lăuda cu influenţele sale otomane, austro-ungare şi occidentale, cu o scenă culturală bogată, cu impunătoarea fortăreaţă Kalemegda, dar şi cu o mâncăruri delicioase, care-ţi lasă gura apă. Nici atmosfera relaxantă a Sofiei, aflată la câţiva paşi de Muntele Vitosha, nu are cum să nu te cucerească. Vei descoperi un oraş cosmopolit, cu o istorie bogată, o cultură fascinantă şi cu un centru istoric amplu şi cochet, în acelaşi timp”, mai spune Tarom.

O flotă de 23 de avioane

Compania Tarom, care a luat ființă în 1954,  operează în prezent pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 23 aeronave: două aeronave AIRBUS A310-325, patru aeronave BOEING 737-700, patru aeronave BOEING 737-300, patru aeronave AIRBUS A318-111, șapte aeronave ATR 42-500, două aeronave ATR 72-500.

ADVERTISEMENT