TAROM, modificări de ultimă oră în programul de zbor. Ce curse vor fi anulate

Ana Mirea   
în HotNews
28/10/2020, 22:12
TAROM, modificări de ultimă oră în programul de zbor. Ce curse vor fi anulate
TAROM anulează zboruri interne și externe în următoarea perioadă. Foto: pagina Facebook TAROM

Compania aeriană TAROM efectuează modificări de ultimă oră în programul de zbor.

Călătoriile către mai multe orașe europene, cât și la nivel intern, vor fi anulate.

Printre destinații se numără Londra, Amsterdam, Suceava și Oradea, conform uneipublicații de pe pagina de Facebook TAROM.

TAROM anulează curse interne și externe

La nivel extern, în perioada în perioada 7 noiembrie – 30 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Londra se vor suspenda. Persoanele care au achiziționat bilete pe această relație și nu au fost deja contactate sunt rugate să scrie la contact@tarom.ro / lonoffice@taromuk.co.uk sau să apeleze Call Center-ul TAROM.

De asemenea, în zilele de 2, 9 și 16 noiembrie 2020, și zborurile către și dinspre Bruxelles vor fi anulate, iar persoanele care au achiziționat bilete pentru cursele respective vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie.

În zilele de 11, 18 și 25 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre München și Munich se vor anula. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri.

În zilele de 13, 20, 27 noiembrie și 4 decembrie 2020, zborurile către și dinspre Amsterdam se vor anula și ele.  Ca și în cazul zborurilor precedente, persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie.

Dragi pasageri,

Vă informăm că din cauza contextului actual complicat, #TAROM va opera o serie de modificări în…

Posted by TAROM on Wednesday, 28 October 2020

 

Cât despre zborurile interne, în zilele de 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24, 25 noiembrie și 1, 3, 8, 10, 15 decembrie 2020, zborurile către și dinspre Oradea se vor anula. Persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe această relație vor fi contactate de către TAROM pentru a schimba datele.

Și zborurile înspre și dinspre Suceava pentru datele de 4 și 6 noiembrie 2020 vor fi anulate, iar pasagerii vor fi contactați pentru a schimba data biletelor.

În cazul în care TAROM nu a reușit să vă contacteze în legătură cu unul dintre zborurile menționate, puteți apela Call Centre-ul TAROM la adresa https://www.tarom.ro/call-center-tarom sau agențiile internaționale TAROM: https://www.tarom.ro/contact/agentii-internationale.

Înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectați condițiile speciale de călătorie, pe care le găsiți aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Închide ×