Life

TAROM oferă gratuit bilete de avion pentru aceste zboruri. Cine poate beneficia de ofertă de la 1 iunie

Zborurile pentru care compania aeriană TAROM are gratuitate de 1 iunie. Cine va putea beneficia de această ofertă unică?
27.05.2024 | 12:45
TAROM ofera gratuit bilete de avion pentru aceste zboruri Cine poate beneficia de oferta de la 1 iunie
Ce a pregătit compania aeriană TAROM pentru 1 iunie. Sursa foto: tarom.ro
ADVERTISEMENT

TAROM a pregătit oferte de 1 iunie. Compania aeriană va pune la dispoziție bilete gratuite, dar nu oricine poate beneficia de acestea. Doar o anumită categorie de vârstă se încadrează în oferta unică și de care ar trebui să profitați pentru o experiență memorabilă.

Cine poate zbura gratuit de 1 iunie cu TAROM

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, care va fi pe 1 iunie, TAROM a pregătit surprize pentru cei mici. Se va organiza Ziua Porților Deschise, în baza căreia copiii vor avea posibilitatea să descopere domeniul aviației.

ADVERTISEMENT

Concret, cei mici vor putea vizita o aeronavă, cu acces inclusiv în cabina pilotului, vor putea face poze alături de acesta, alături de însoțitorii de zbor și li se va răspunde la orice curiozitate legată de lumea aviației.

Ziua Porților Deschise va avea loc în incinta Hangarului TAROM și a platformei din fața acestuia. Sunt așteptați și reprezentanții minorilor, părinții sau oricare tuture legal, în intervalul orar 10:00-16:00. Intrarea este liberă.

ADVERTISEMENT

Copiii până în 11 ani pot zbura gratuit cu avionul de 1 iunie

Tot de 1 iunie, părinții pot cumpăra bilete gratuite de avion, copiilor lor, de la TAROM. Gratuitatea îi vizează doar pe minorii până în 11 ani, care trebuie să fie însoțiți de părinte sau tutorele legal pe parcursul călătoriei.

Pentru a nu exista probleme, în aeroport va exista un ghișeu special, unde se vor oferi instrucțiuni cu privire la efectuarea check-in-ului. Pentru acest pas sunt obligatorii actele de identitate, adică buletinul sau pașaportul, în funcție de destinația aleasă.

ADVERTISEMENT

”Ziua Porţilor Deschise se va desfăşura în incinta Hangarului TAROM şi a platformei din faţa acestuia şi se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii şi adulţi. Intrarea va fi liberă, iar copiii şi părinţii însoţitori sunt aşteptaţi în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Cei mici vor putea vizita o aeronavă şi vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj. Tot aici se vor întâlni cu piloţi, însoţitori de zbor şi ingineri de aviaţie, alături de care se vor putea fotografia şi care vor fi gata oricând să le răspundă tuturor curiozităţilor legate de lumea aviaţiei”, apare într-un comunicat al TAROM, citat de Agerpres.

ADVERTISEMENT

De altfel, de 1 iunie se vor organiza și alte evenimente, în Capitală, pentru copii, precum: ”Joaca de-a teatrul”, la Teatrul Coquette, CONIL Fest-Festivalul Integrării, la Circul Metropolitan București sau Zilelele Teatrului Muzical Ambasadorii, la Palatul Național al Copiilor, potrivit gokid.ro

ADVERTISEMENT
Tags:
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României