News

Tarom reia zborurile! Către ce ţară e prima cursă şi când are loc

24.04.2020 | 16:32
Tarom reia zborurile Catre ce tara e prima cursa si cand are loc
ADVERTISEMENT

Compania națională Tarom a anunțat că se pregătește să reia zborurile spre Olanda! Se întâmplă lucrul acesta la aproximativ o lună de la suspendarea lor.

Tarom reia zborurile spre Olanda!

Concret, operațiunile vor fi reluate pe ruta Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti. Există și o dată de la care avioanele ar putea decola spre orașul olandez.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă nu vor apărea alte ordonanțe militare și dacă Guvernul României nu va interveni asupra perioadelor de suspendare a zborurilor, activitatea pe ruta București – Amsterdam va fi reluată începând cu 2 mai 2020.

Când are loc prima cursă

Pentru început se vor opera 5 zboruri săptămânale, urmând ca de la 1 iulie 2020 să se crească la 2 zboruri zilnice. Orarul zborurilor București – Amsterdam – București va fi următorul.

ADVERTISEMENT

RO361 București 08:40 – 10:40 Amsterdam
RO362 Amsterdam 11:40 – 15:25 București

Trebuie remarcat faptul că, deocamdată, se va zbura în zilele de luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică. Zborurile vor fi onorate cu aeronave Boeing 737-800.

Atenție! Cine dorește să meargă în Olanda în următoarea perioadă trebuie să știe că biletele de avion pot fi rezervate de pe site-ul TAROM.

ADVERTISEMENT

Tarifele pornesc de la 80 euro/segment. Înainte de a călători din/spre Olanda, verificați condițiile de călătorie în vremea pandemiei de COVID-19.

Trebuie să luați în calcul și faptul că oricând se pot anula aceste zboruri, în funcție de evoluția pandemiei cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Angajații TAROM, în șomaj tehnic

Vă readucem aminte că Tarom a trimis în această perioadă 65% dintre angajați în șomaj tehnic. Decizia a fost luată după ce compania a intrat în pierdere de 100% pe aprilie, pentru că lumea nu mai circulă cu avionul.

Nu mai puțin de  1122 de angajați au aflat că vor fi trimiși în șomaj tehnic, în timp ce 690 vor rămâne pe poziții. „Oamenii trebuie să înțeleagă că perioada prin care trece societatea este una fără precedent în istoria TAROM și în istoria recentă a României”, s-a arătat în documentul oficial transmis de compania aeriană.

 

 

ADVERTISEMENT