News

TAROM, surpriză pentru turiștii din România. Compania va opera zboruri către o destinație populară

29.12.2020 | 20:34
TAROM surpriza pentru turistii din Romania Compania va opera zboruri catre o destinatie populara
ADVERTISEMENT

Compania de stat TAROM a pregătit o surpriză extrem de plăcută turiștilor din România care preferă să-și petreacă zilele libere în zonele exotice din Asia.

Începând cu luna decembrie și continuând cu ianuarie și februarie, din oferta companiei naționale vor face parte curse charter din București spre Maldive.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, zborul va fi operat de TAROM cu Boeing 737, cel mai probabil seria 800, din București spre Maldive cu escală tehnică în Dubai.

Compania TAROM va opera zboruri către o destinație preferată de mulți turiști români

Potrivit celor de la Boardingpass, zborul charter spre Maldive a fost organizat de Karpaten de revelion cu plecare din București în 26 decembrie 2020, fiind complet rezervat la acea dată.

ADVERTISEMENT

Totodată, pe lângă acest charter operat de TAROM, turoperatorul român va mai efectua încă șapte zboruri fără escală din București spre Maldive în ianuarie și februarie 2021.

Cursele vor fi operate de compania bulgară GullivAir cu Airbusuri A330. De asemenea, din 29 ianuarie 2021 Karpaten Turism va opera primul zbor charter fără escală din București spre Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

În decembrie, Karpaten Turism a vândut toate bilete pentru charterul care a fost operat de TAROM către Maldive în 27 decembrie. Ulterior, au decis să mai introducă încă un zbor de revelion spre această destinație tot cu un avion TAROM.

Al doilea charter care va fi operat de compania națională pentru Karpaten Turism din București către Maldive va avea escală tot în Dubai și va fi cu plecare în 29 decembrie 2020 și retur în 5 ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

Sute de români petrec Revelionul în Maldive

În ciuda pandemiei, câteva sute de români au plecat duminică spre Maldive, unde vor petrece Revelionul. Fiind mulți doritori, operatorul turistic, surprins de cerere, a fost nevoit să suplimenteze planul cu încă două avioane de la TAROM.

Arhipelagul Maldive, care este situat în Oceanul Indian, aproape de Sri Lanka, este alcătuit din peste 1000 de insule (cele mai multe dintre ele sunt nelocuite), ce formează 26 de atoli cu recife de corali.

În ciuda faptului că sunt văzute ca fiind o destinație potrivită pentru a petrece luna de miere, Maldivele oferă mult mai multe vizitatorilor săi, în special oportunitatea de a practica o mulțime de activități distractive precum snorkeling, scuba diving, dar și alte sporturi de apă.

ADVERTISEMENT