News

Tarom suspendă cursele în Austria, Belgia, Marea Britanie şi Olanda până la 20 aprilie! Ce se întâmplă cu zborurile în Franţa şi Germania

06.04.2020 | 16:07
Tarom suspenda cursele in Austria Belgia Marea Britanie si Olanda pana la 20 aprilie Ce se intampla cu zborurile in Franta si Germania
Tarom suspendă cursele în Austria, Belgia, Marea Britanie şi Olanda până la 20 aprilie! Ce se întâmplă cu zborurile în Franţa şi Germania
ADVERTISEMENT

TAROM a anunţat luni, pe pagina de Facebook, că se aliniază măsurilor impuse de Ordonanţa Militară nr. 7 şi se suspendă cursele către şi dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie şi Olanda până pe 20 aprilie.

Tarom suspendă cursele în Austria, Belgia, Marea Britanie şi Olanda până la 20 aprilie!

În plus, suspendarea zborurilor dintre România şi Franţa şi Germania se extinde în perioada 9-22 aprilie:

ADVERTISEMENT

“În contextul epidemiologic actual şi ca urmare a noilor restricţii impuse pentru limitarea răspândirii Covid – 19, compania Tarom se aliniază la reglementările autorităţilor, respectiv la măsurile impuse în Capitolul 2, art. 9 şi art.10 din Ordonanţa Militară Nr.7/ 4 aprilie 2020.

Astfel, la nivelul companiei Tarom se instituie următoarele: Suspendarea operării curselor către/dinspre Austria, Belgia, Marea Britanie, Olanda în perioada 6 – 20 aprilie 2020; Extinderea suspendării operării curselor către/dinspre Franţa şi Germania în perioada 9 – 22 aprilie 2020″, arată un anunţ al companiei publicat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Zborurile către zone de risc redus continuă!

TAROM va continua să opereze zboruri de pasageri către şi dinspre destinaţii considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor aflate în vigoare şi sub rezerva posibilităţi suspendării dacă situaţia o va impune:

“Se vor opera în continuare zborurile de tip cargo pasageri sau marfă, de asemenea cu respectarea regulilor în vigoare, acestea din urmă având prin definiţie un regim special”, arată compania.

ADVERTISEMENT

“În acest context, vă rugăm să reprogramaţi călătoriile pentru date viitoare, puteţi face acest lucru fără taxe de modificare, sau puteţi solicita rambursarea sumelor plătite, contactând agentul emitent sau orice agenţie Tarom”, informează compania de stat.

4057 de infectări cu coronavirus în România!

Conform anunţului ministrului de Interne, începând de duminică de la ora 23:00, au fost suspendate toate zborurile spre şi dinspre Austria, Belgia, Elveţia, Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Regatul Ţărilor de Jos, Turcia şi Iran, pentru 14 zile.

ADVERTISEMENT

În România se înregistrează 4057 de cazuri de infectări cu coronavirus. Au decedat 162 de oameni din cauza infectării cu COVID-19, iar 406 au fost declarate vindecate şi au fost externate.

ADVERTISEMENT