Exclusiv. Anunţul TAS pentru CFR şi Petrolul! Îşi iau punctele înapoi?

Petrolul şi CFR Cluj au fost sancţionate de Comisia de Disciplină cu cîte 6 puncte la finalul stagiunii trecute, penalizare ce a intrat în vigoare la startul actualului sezon.

Ambele cluburi îşi caută acum dreptatea la Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, după ce Comisia de Recurs a păstrat decizia celei de Disciplină, iar răspunsurile oficiale urmează să ajungă pe adresele clubului în cursul acestei luni.

ULTIMA ORA!!! MEGA OFERTA PENTRU COSTEL GALCA!!!!

Conform surselor FANATIK.RO din interiorul celor două grupări, Petrolul Ploieşti va primi decizia pe data de 23 decembrie, în timp ce ardelenii, care aşteptau răspunsul încă de pe 30 noiembrie, au fost anunţaţi miercuri că vor fi nevoiţi să aştepte pînă pe 31 decembrie pentru a afla decizia TAS!

Ce înseamnă pentru ambele cluburi un răspuns favorabil?

În cazul în care Petrolul Ploieşti, echipă aflată acum pe ultima poziţie a clasamentului, cu doar 8 puncte, ar ajunge la 14 puncte, iar în play-out, cînd se vor înjumătăţi punctele, vor avea mai multe şanse să se păstreze în prima ligă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

MIRCEA REDNIC, DE URGENTA LA SPITAL! "MA OPEREZ!!!"

 

De partea cealaltă, CFR Cluj se află în cealaltă extremă.

Zestrea de 6 puncte recuperate la TAS i-ar readuce pe ardeleni în lupta pentru play-off şi implicit pentru titlu.

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969