News

Tatăl Alexandrei din Caracal, mărturii răvășitoare: ”Cred că ea este în viață și abia aștept să o revăd”

02.08.2019 | 09:31
Tatal Alexandrei din Caracal marturii ravasitoare Cred ca ea este in viata si abia astept sa o revad

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei a venit împreună cu unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu la sediul poliției din Caracal unde a dat o declarație. Tatăl adolescentei a făcut apel la cei care au luat-o pe fată să o aducă acasă și a declarat că se roagă în fiecare seară ca Alexandra să se întoarcă.

Tatăl Alexandrei crede că fiica este în viață. Se roagă să se întoarcă acasă

Ioan Măceșanu a făcut prima sa declarație publică după ce fiica sa în vârstă de 15 ani, Alexandra Măceșanu a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Tatăl adolescentei a venit la sediul poliției din Caracal însoțit de unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu și a declarat că nu și-a pierdut încrederea că fiica lui este în viață. Ioan Măceșanu a mai spus că se roagă ca fiica sa să se întoarcă acasă și că abia așteaptă să o revadă.

Tatăl Alexandrei Măceșanu le-a mulțumit anchetatorilor care o caută în continuare pe adolescentă. „Le mulțumesc tuturor celor care ne ajută în această căutare și să dea Dumnezeu să o găsim cu bine. Nu mi-am pierdut încrederea, cred că ea este în viață. Abia aștept să o văd. Nu ne-am îndoit niciodată că trăiește, nici eu și nici soția mea. Credem că este vie”, a spus Ioan Măceșanu, conform antena3.ro.

„Este prima şi ultima declaraţie pe care o fac. Vreau să fim lăsaţi în pace, să nu mai fim hărţuiţi.  Vreau să le spun celor care ştiu despre ea, care au luat-o, vreau să o aducă, chiar dacă o lasă la o margine… (…) Nu mă mai interesează cine a făcut asta. Vreau să o aducă, ca să ne reluăm viaţa de dinainte. (…) Cei care au luat-o, să o aducă acasă. (…) Ne rugăm în fiecare seară.”, a mai spus tatăl Alexandrei, potrivit Agerpres.

Tatăl Alexandrei Măceșanu crede că fiica sa este în viață
Ioan Măceșanu se învinovățește că nu a făcut mai mult ca să o găsească pe fiica sa în noaptea de joi spre vineri. Sursa foto: adevarul.ro

Ioan Măceșanu despre căutările din noaptea de joi spre vineri

Tatăl adolescentei de 15 ani dipărută în ziua de miercuri, 24 iulie a declarat că se învinovățește pentru faptul că nu a putut face mai mult pentru găsirea fiicei sale. Ioan Măceșanu a spus că în timpul căutărilor din noaptea de joi spre vineri s-au aflat doar la o stradă distanță de locul unde Alexandra era ținută sechestrată.

„La câte am văzut şi eu, că până acum nu am avut de-a face, e posibil orice… Da, e posibil. Şi azi am fost (am căutat – n.r.), am fost prin spate pe la Redea. Am căutat în culturi, în canale, unde vedeam, ne duceam să facem ceva. Noi am trecut la o stradă de ea. Noi am fost pe Decebal şi ea a fost pe Craiovei. Mă învinovăţesc foarte mult, poate puteam face mai mult. Poate a fost un semn.”, a declarat tatăl Alexandrei Măceșanu.