News

Tată amendat fiindcă nu este de acord ca fiica lui să poarte mască la școală

16.09.2020 | 22:48
Tata amendat fiindca nu este de acord ca fiica lui sa poarte masca la scoala
ADVERTISEMENT

Un bărbat din București care protesta în curtea școlii unde învață fiica lui împotriva portului măștii a fost amendat de către poliție.

Omul a fost filmat în timp ce poartă un monolog în fața agenților de pază și a celorlalți părinți.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, acesta a început să strige: „Eu nu accept să își bată joc de copilul meu”, și a fost abordat de un polițist local.

„Eu nu accept să își bată joc de copilul meu”, a strigat tatăl amendat în fața polițiștilor

Incidentul a avut loc în curtea unei școli din Sectorul 6, iar imaginile au ajuns pe Facebook, unde au fost vizionate de aproape 500 de mii de oameni în doar 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Se vede cum părintele protestează față de măsurile impuse de autorități copiilor care merg la școală, mai exact față de impunerea portului de mască la ore.

„Când s-au jucat în parc nu a fost nevoie să poarte masca. Este momentul ca copilul meu să respire liber, atâta tot. Copilul meu este liber”, a spus acesta autorităților.

ADVERTISEMENT

Agentul încearcă să-i explice că fata nu poate intra în şcoală dacă nu poartă masca de protecţie, la care părintele reacţionează cu glas ridicat, adresându-se celorlalţi părinţi prezenţi în curtea şcolii.

„Nu este din cauza mea, este din cauza sistemului vostru, pe care îl acceptaţi toţi. V-aţi pus măştile pe faţă şi toţi acceptaţi să vi se bată joc de copiii voştri. Eu nu accept să se bată joc de copiii mei”, a strigat acesta.

ADVERTISEMENT

„Nu accept să-şi bată cineva joc de copilul meu, mi-am adus copilul la ŞCOALĂ!”, a spus acesta, când un polițist a încercat să-l calmeze.

Videoclipul a fost distribuit pe Facebook de către mii de utilizatori. Cele mai multe comentarii laudă iniţiativa tatălui, dar sunt şi utilizatori care au condamnat faptul că acesta a început să ţipe în curtea şcolii, speriindu-i pe ceilalţi elevi.

Bărbatul a fost amendat pentru scandalul provocat.

ADVERTISEMENT