News

Tată de 80 de ani, reținut după ce și-a ucis fiul. Cum a fost găsită victima în locuință. Update

Crimă cutremurătoare în județul Mehedinți. Un tânăr de 32 de ani a fost găsit fără suflare în propria locuință. Suspectul principal este tatăl său de 80 de ani.
20.09.2022 | 14:17
Tata de 80 de ani retinut dupa ce sia ucis fiul Cum a fost gasita victima in locuinta Update
Tânăr de 32 de ani, găsit înjunghiat în pat. Suspectul crimei, tatăl de 80 de ani. Sursa foto: restartnews.ro
ADVERTISEMENT
20-09-2022
11:25

Tatăl de 80 de ani din Mehedinți, suspectat de uciderea fiului, a fost reținut

Tatăl de 80 de ani din Drobeta-Turnu Severin, principalul suspect în cazul morții fiului de 32 de ani, a fost reținut.

Într-un comunicat de presă emis marți, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi a transmis că bărbatul este urmărit penal pentru omor. 
 
”În noaptea de 18/19 septembrie, în timp ce se afla în apartamentul comun din Drobeta Turnu Severen, inculpatul M.M. a aplicat mai multe lovituri cu toporul în zona capului şi cu cuţitul în zona gâtului fiului său M.T.G, care au dus la decesul acestuia”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi
 
Vârstnicul va petrece în detenție 24 de ore. Apoi, acesta va fi prezentat Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.

Descoperire șocantă într-un imobil din Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr de 32 de ani a fost găsit fără suflare în pat.

Caz tragic în Drobeta Turnu Severin. Tânăr de 32 de ani, găsit înjunghiat în pat. Suspectul crimei, tatăl de 80 de ani

Din primele informații oferite de autorități, bărbatul era înjunghiat și avea mai multe răni pe față și pe gât. Toate indiciile duc către o crimă.

ADVERTISEMENT

”A fost găsit în propria locuinţă, în propriul pat, înjunghiat, cu multiple plăgi la nivelul scalpului, feţei, gâtului. Era rigid şi nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Cornelia Bernardi, medic la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Mehedinți.

În acest moment, polițiștii merg pe pista ca principal suspect al crimei să fie chiar tatăl victimei, în vârstă de 80 de ani. Presa locală scrie că bătrânul l-ar fi anunțat pe ginerele său că și-a ucis fiul.

ADVERTISEMENT

Relație tensionată între bătrân și fiul său

Vecinii spun că între victimă și suspectul crimei ar fi existat un conflict, deși aceștia nu locuiau împreună.

”Din câte ştiu eu, bătrânul stătea singur aici şi am văzut copilul recent pe aici cu el. Cred că era plecat în străinătate, nu ştiu, că nu l-am văzut de mult timp pe aici pe băiat”, spune o vecină.

ADVERTISEMENT

Locatarii din zonă mai spun că bătrânul ar avea și probleme psihice. Până în prezent nu se cunosc oficial motivele care ar fi putut sta în spatele acestei crime. IPJ Mehedinți a anunțat că va continua cercetările pentru a afla cauzele care au condus la acest caz dramatic.

Presa locală scrie că între cei doi existau mereu conflicte. Se pare că fiul îl agresa frecvent pe bătrân și îi lua din casă bunuri și bani.

ADVERTISEMENT

Apoi, într-un moment de furie, bătrânul ar fi recurs la gestul extrem, notează RestartNews.

Principalul suspect al crimei fusese de profesie contabil. Și în prezent, acesta încă mai ținea contabilitatea câtorva firme, mărturisesc vecinii în presa locală.

ADVERTISEMENT
Tags: