Life

Ce a spus tatăl lui Denise Rifai când a aflat că fiica sa își dorește o carieră în televiziune

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Vedeta a povestit că tatăl său nu a susținut-o în alegerea pe care a făcut-o, pentru că nu și-a dorit ca ea să lucreze în presă. 
07.01.2022 | 17:30
Ce a spus tatal lui Denise Rifai cand a aflat ca fiica sa isi doreste o cariera in televiziune
Ce a spus tatăl lui Denise Rifai când a aflat că fiica sa își dorește o carieră în televiziune. Sursă foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Denise Rifai este una dintre cele mai carismatice prezentatoare. Are o carieră de succes în jurnalism și a devenit cunoscută mai ales ca realizator de emisiuni de știri și talk-show.

Inițial, prezentatoarea s-a gândit să devină specialist în studii islamice.

Această specializare nu există însă în România, așa că s-a înscris la ASE. În ciuda studiilor făcute, în final și-a urmat pasiunea.

ADVERTISEMENT

Ce a spus tatăl lui Denise Rifai când a aflat că fiica sa își dorește o carieră în televiziune

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite moderatoare Tv. Timp de aproape 10 ani a lucrat la Realitatea Tv și Realitatea Plus. Apoi, a deci să facă o schimbare și s-a mutat la Kanal D unde prezintă o emisiune de succes, 40 de întrebări cu Denise Rifai. 

Prezentatoarea în vârstă de 36 de ani a fost mereu foarte discretă în ceea ce privește familia sa. A povestit totuși câteva amănunte în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

Tatăl său este iordanian așa că prezentatoarea a petrecut o mare parte din copilărie în Iordania.

“Eu sunt un om foarte simplu, un om credin­cios, curat emoțional, și îmi doresc foarte mult să las ceva în urma mea.
Pentru asta muncesc în fiecare zi, în fiecare minut al existenței mele, cred că este menirea noastră să lăsăm ceva care să ne ateste trecerea prin această lume.”, spunea prezentatoarea pentru revista Avantaje. 

ADVERTISEMENT

A urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București, dar și-a dat seama că își dorea să facă cu totul altceva.

“Dar fiecare om are drumul lui, presa a fost marea mea pasiune, așa că, imediat după facultate, am urmat un curs de jurnalism și de acolo a început totul.”, a mai spus Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că tatăl său s-a supărat și nu a fost de acord ca ea să lucreze în presă.

“Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. (…) Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta.”, declara prezentatoarea în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: