Cele mai citite

Tata e gata de plecare, Guardiola e cel care a ales noul antrenor pentru FC Barcelona!

Înfrîngerea Barcelonei la San Sebastian cu scorul de 3-1, suferită în ultima etapă din Primera Division, în faţa lui Real Sociedad, face pentru prima dată în actuala ediţie ca Real Madrid...
26.02.2014 | 19:13
Pep Guardiola a ajuns omul care şi departe fiind de Barcelona stabileşte cine merită să fie antrenor

Înfrîngerea Barcelonei la San Sebastian cu scorul de 3-1, suferită în ultima etapă din Primera Division, în faţa lui Real Sociedad, face pentru prima dată în actuala ediţie ca Real Madrid să fie lider solitar, avînd avans de trei puncte faţă de catalani şi Atletico. La Barcelona acest eşec nu a fost digerat nici acum de conducerea clubului, care se gîndeşte din ce în ce mai serios la ideea de a încheia în vară legăturile cu actualul antrenor, argentinianul Gerrardo “Tata” Martino (foto), care a demonstrat că în situaţii limită, cînd necesită găsirea unor soluţii pe moment, el este depăşit de evenimente şi pînă şi schimbările pe care le face fie sînt prea tîrzii, fie se dovedesc neinspirate.

Gerardo Martino is reportedly in talks to take over at Barcelona

Multe nume pe lista succesorilor, dar italianul pleacă avantajat

Evident, dacă şefii Barcelonei vor decide să renunţe la Martino numele celui care va trebui să îi locul va trebui să fie unul sonor, care să ofere garanţia unui joc de calitate, solid şi a unor rezultate pe măsură. De aceea, lista posibililor succesori este plină, însă s-ar putea petrece acelaşi scenariu ca în vara lui 2013, cînd influenţa lui Lionel Messi în aducerea lui Martino a fost uriaşă. De această dată personajul care este dispus să dea o mînă de ajutor foştilor săi şefi este charismaticul Pep Guardiola, omul care a reuşit cea mai impresionantă salbă de succese din istoria clubului. Evident, nu este vorba de un come back al lui Pep, care se simte excelent la Munchen şi doreşte să realizeze în Bavaria un proiect pe termen lung. Dar Guardiola vine cu o propunere şi, cu siguranţă, pentru că el este cel care dă această idee, şefii Barcei o vor lua serios în seamă. E vorba de italianul Vincenzo Montella (foto), cel care se află la Fiorentina şi care a reuşit la echipa toscană să creeze o echipă frumoasă, care joacă un fotbal plăcut ochiului, pe cartea atacului. În opinia lui Guardiola Montella ar fi omul care ar putea aduce echipa blaugrana la strălucire.

Vincenzo+Montella+ACF+Fiorentina+v+UC+Sampdoria+3f1WuqAVZthl

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri