Tata Martino e ca şi PLECAT. Lista SECRETĂ de antrenori doriţi de Barcelona!

Claudiu Melinte   
în Nicio categorie
18/04/2014, 15:16
Tata Martino e ca şi PLECAT. Lista SECRETĂ de antrenori doriţi de Barcelona!

Cotidianul El Mundo Deportivo anunţă că Barcelona a dat startul unei adevărate vînători de antrenoi. Cum Tata Martino este pe picior de plecare după rezultatele proaste înregistrate în acest campionat, oficialii catalani au realizat o listă cu posibili înlocuitori ai tehnicianului argentinian. În vîrful listei se află Jurgen Klopp, dar acest lucru se ştie de mai multă vreme. Ceea ce nu se ştie este numele altor 4 posibili antrenori ai Barcelonei.

Cei 4 tehnicieni aflaţi pe lista Barcelonei:

* Ernesto Valverde, tehnicianul lui Bilbao, are o relaţie foarte bună cu directorul sportiv al catalanilor, Andoni Zubizarreta.

* Frank de Boer poate veni la Barcelona în această vară, cu toate că are contract cu Ajax pînă în 2017. O astfel de ofertă nu se refuză.

* Luis Enrique ar fi trebuit să vină la Barcelona imediat după plecarea lui Tito Villanova, însă fostul preşedinte al echipei blaugrana, Sandro Rossel, l-a preferat pe Tata Martino.

* Paco Jemez de la Rayo Vallecano a făcut minuni în Spania cu o echipă mică. Şi el e pe lista de antrenori efectuată de Barcelona.

Închide ×