News
notix pixel id

Accident grav în Prahova. Tată și fiu morți, după ce au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni

Un grav accident rutier a avut loc marți seară DN 1B, în Prahova. Un tată și fiul acestuia au fost uciși de un șofer de 19 ani, în timp ce traversau strada.
16.11.2021 | 19:30
Accident grav în Prahova. Tată și fiu morți, după ce au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni
Un tata si fiul acestuia au fost uciși de un tânăr șofer, în timp ce traversau strada. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în jurul orei 18:00. De cum au fost loviți de mașină, tatăl și fiul au intrat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să le salveze viața, dar nu au reușit.

”Nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarați decedați de către echipajele medicale”, a transmis ISU Prahova.

Traficul a fost pus în dificultate

Victimele au 42 și 19 ani. La fața locului a intervenit o mașină de stingere și o ambulanță SMURD. Tragedia s-a petrecut în dreptul localității Bucov, informează presa locală Gazeta de Prahova.

ADVERTISEMENT

Traficul în zonă este îngreunat în aceste momente. Au intervenit și oamenii legii care au demarat o anchetă în această situație.

În urmă cu o zi a mai avut loc un grav accident rutier în Prahova

Accidentele rutiere pare că se produc în lanț în Prahova. Luni, un microbuz școlar și un autorism au intrat în coliziune. 10 copii au fost răniți pe moment, activându-se Planul Roșu de intervenție.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului au rezultat 10 victime (minori, cu vârste între 13 și 14 ani) transportate la spital, conștiente, cu leziuni minore”, au comunicat cei de la ISU Prahova.

Accidentele rutiere pot fi evitate

Specialiștii auto spun că un accident rutier poate fi evitat. Renumitul pilot de raliuri Titi Aur îndeamnă șoferii să circule regulamentar de fiecare dată și să nu acorde atenție conducătorilor auto care merg ilegal.

ADVERTISEMENT

”Adică dacă ceilalți merg mai repede înseamnă că se poate și eu sunt ăla fraier care merge prea cuminte. Și atunci încep să merg mai tare.

Fiecare îl influențează pe cel de lângă el și începem să mergem din ce în ce mai tare și mai apoape de cel din față. La asta tinde subconștientul. E efectul de turmă.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să știu eu, cel de la volan? Că în astfel de condiții apare efectul de turmă și eu nu trebuie să intru în jocul ăsta. Trebuie să păstrez viteza și distanța.

Dacă cel din spatele meu e prea aproape de mine, eu nu pot să fac altceva decât să măresc și mai mult distanța față de mașina din fața mea.

ADVERTISEMENT

În cazul unei frânări mai violente a celor din față, eu să am unde să frânez mai lent, să mă protejez și de cel din spatele meu”, a explicat Titi Aur la Digi 24.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri