Life

Tataee, de la B.U.G Mafia, a dezvăluit ce l-ar determina să se întoarcă în România. „Asta cred că ar fi o treabă mişto”

Tataee, de la B.U.G Mafia, locuiește de mai mulți ani în Spania și, în acest moment, nu ia în calcul varianta întoarcerii în țară. Artistul a dezvăluit ce l-ar determina, totuși, să revină asupra deciziei.
30.01.2022 | 18:54
Tataee de la BUG Mafia a dezvaluit ce lar determina sa se intoarca in Romania Asta cred ca ar fi o treaba misto
Tataee a spus ce l-ar determina să se întoarcă în România. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Vlad Irimia, cunoscut publicului drept Tataee de la B.U.G Mafia, a părăsit România în urmă cu mai mulți ani și s-a stabilit, alături de soție și cei patru copii ai săi, în Barcelona.

Invitat în podcast-ul rapperului Bitză, cântărețul, care acum se prezintă sub numele de Tata Vlad, a mărturisit care este motivul pentru care părăsit a țara, dar și ce l-ar face să revină în România.

ADVERTISEMENT

De ce a părăsit Tataee România?

De mai mulți ani, Tataee sau Tata Vlad, așa cum preferă să i se spună acum, a părăsit România, împreună cu familia sa, și s-a mutat în Spania. A luat această decizie deoarece situația din țară îl nemulțumea și a făcut ce a considerat că e mai bine pentru viitorul copiilor.

„Mutarea efectiv a reprezentat cel mai dificil lucru. Noi eram pregătiți de foarte mult timp să facem pasul acesta. A fost ușor să ne decidem! Toate lucrurile au mers ușor și nu ne-am dus acolo să muncim.

ADVERTISEMENT

Ne-am dus doar să ne mutăm și să ducem copiii la școală. Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem niște norocoși! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie”, a spus Tata Vlad, în cadrul podcast-ului „Vorbește shot-ul”.

Ce l-ar determina pe solistul B.U.G Mafia să se întoarcă în țară?

Cântărețul a declarat că, în Barcelona, locuiește într-o „căsuță în vârf de munte”. Locuința lui îi servește drept templu de creație, unde se simte în largul său și se ocupă de producția unor noi melodii.

ADVERTISEMENT

Cu privire la întoarcerea în România, Tata Vlad a spus, mai în glumă, mai în serios că nu își dorește acest lucru, cu toate că încă are concerte în țară.

„M-aş întoarce în România pe la 60 şi ceva de ani, poate. Aş veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mişto de făcut, dar, aşa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt și alte lucruri”, a dezvăluit artistul.

ADVERTISEMENT

Tataee face muzică în Spania

Într-un interviu acordat în trecut, Vlad Irimia a dezvăluit că este un tată destul de absent și că își dedică o mare parte din timp carierei sale muzicale.

„Îi văd destul de puțin, deși stăm în aceeași casă, dar avem o relație destul de strânsă și îi tratez ca pe niște adulți, ca pe prietenii mei, nu ca pe copiii mei.

Cred că ăsta este un câștig în relația pe care o am cu ei, dar mami este mult din timp tati. Ea e stâlpul familiei”, a declarat Tataee.

Artistul ține în continuare legătura cu colegii de trupă de la B.U.G Mafia. Aceștia colaborează și produc muzică, chiar dacă Tataee este la distanță.

„E o situație foarte specială, într-adevăr. Eu, în Spania, nu muncesc, lucrez acasă, am o cameră în care fac muzică și îmi duc copiii la școală… și cumpăr lucruri pentru casă”, a completat cântărețul.

ADVERTISEMENT