Life

Tatăl actriței Laura Cosoi a murit. Fostul baschetbalist avea coronavirus

26.11.2020 | 15:08
Tatal actritei Laura Cosoi a murit Fostul baschetbalist avea coronavirus
Tatăl actriței Laura Cosoi a murit. Fostul baschetbalist avea coronavirus. Sursa foto: lauracosoi.ro
ADVERTISEMENT

Tatăl actriței Laura Cosoi a murit după ce în ultima perioadă s-a luptat cu noul tip de coronavirus. Fostul antrenor și jucător de baschet era internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București. 

Marius Cosoi a fost profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași, fiind inclusiv președinte de club. Ultima oară când a antrenat echipa de baschet feminin a promovat în divizia A, tatăl actriței dedicându-și întreaga viață sportului.

ADVERTISEMENT

Marius Cosoi era într-o formă fizică destul de bună, dar din păcate problemele medicale de care suferea de ceva vreme au dus la deces. Fostul antrenor suferea de diabet zaharat, boală care a agravat infectarea cu COVID-19.

Laura Cosoi, în doliu. Tatăl ei a murit de coronavirus

„Ne-a anunțat familia astăzi de dispariția domnului profesor. Este cumplit, suntem cu toții în stare de șoc. Încă ne anunțăm o parte dintre colegi, anunțăm profesorii pensionari. Mai multe nu știm deocamdată”, a declarat Elena Calistru, director al Colegiului Național Iași, informează bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Tatăl actriței Laura Cosoi era specializat în handbal, însă în anul 2003 a fondat unul dintre cele mai vechi cluburi de baschet feminin din țara noastră. Bărbatul a antrenat la Clubul Sportiv Național Iași, unde a ocupat și pozițiile de  director tehnic și președinte.

De asemenea, regretatul antrenor a luat parte la numeroase ediții de Campionat Național de Baschet Feminin, ultima fiind cea din sezonul 2016-2017. Figură emblematică în lumea sportului, Marius Cosoi a lăsat în urma sa o familie îndurerată.

ADVERTISEMENT
Laura Cosoi și tatăl ei, Marius
Laura Cosoi și tatăl ei, Marius. Sursa foto: lauracosoi.ro

Actrița din celebrul serial „La Bloc” nu a făcut nicio declarație legat de moartea prematură a tatălui ei, Laura Cosoi având numai cuvinte de laudă la adresa părintelui. În trecut, blondina a declarat că este mândră de cel care i-a dat viață.

„Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași.

ADVERTISEMENT

Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, scria vedeta în urmă cu câțiva ani pe blogul personal.

ADVERTISEMENT