News

Tatăl Alexandrei, mesaj emoţionant pentru operatorul şi poliţistul de la 112! Ce le-a transmis

02.08.2019 | 11:01
Tatal Alexandrei mesaj emotionant pentru operatorul si politistul de la 112 Ce lea transmis

Tatăl Alexandrei din Caracal a adresat un mesaj emoționant operatorului și polițistului de la 112, deși aceștia nu și-au dus munca până la capăt cum trebuie. Pe tatăl fetei de 15 ani dispărută fără urmă nu l-au deranjat ironiile operatorului și polițistului de la 112, ba chiar le-a dat un sfat pe un ton cât mai calm posibil.

Tatăl Alexandrei le-a dat un sfat celor de la 112

„Le transmit pe viitor să fie mai atenți și să dea cât mai precis. Poate nu sunt dotați, poate n-au aparatura care trebuie… Nu doresc la nimeni să treacă prin ce trecem noi zilele astea”, a declarat aseară Ioan Măceșanu, tatăl adolescentei despre care se spune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Tot aseară, Ioan Măceșanu a făcut un apel public presei să nu îl mai urmărească pe la porțile casei, căci vrea să le fie respectată intimitatea. De asemenea, a mulțumit presei pentru implicarea de care a dat dovadă în acest caz. Persoana care va continua să furnizeze informații din partea familiei din județul Olt este verișorul lui Neluțu Măceșanu, Alexandru Cumpănașu.

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu și soția sa se roagă ca fata să se întoarcă acasă
Tatăl Alexandrei Măceșanu crede că fiica sa este în viață și abia așteaptă să o revadă. Sursa foto: digi24.ro

Sorin Ovidiu Bălan vorbește despre o rețea de trafic de carne vie

În cursul zilei de ieri au apărut informații potrivit cărora fetele s-ar putea să fie în viață. Au existat zvonuri potrivit cărora Alexandra și Luiza ar fi fost date pe mâna traficanților de carne vie din străinătate. Sunt foarte multe experți care susțin că există foarte multe sincope în anchetele autorităților și că multe date nu coincid.

„Răpirea Alexandrei a fost făcută de o rețea de trafic de persoane care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni. Asta explică și de ce statul român a întârziat să intervină și de ce procurorul i-a ținut la poarta pe polițiștii care voiau sa intre peste criminal. De fapt, au dat timp rețelei de trafic sa o facă dispărută pe Alexandra, a declarat jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan la Antene.