News

Tatăl băiatului de 8 ani găsit mort în mașină, internat într-un spital din Cluj. A încercat să se sinucidă în momentul reținerii

29.07.2020 | 11:29
Tatal baiatului de 8 ani gasit mort in masina internat intrun spital din Cluj A incercat sa se sinucida in momentul retinerii
ADVERTISEMENT

Principalul suspect de crimă în cazul băiatului de 8 ani găsit mort în mașină, marți în zona orașului Turda, chiar tatăl acestuia, a fost internat într-un spital din Cluj-Napoca.

Decizia autorităților a venit după ce individul ar fi avut o tentativă de suicid când a fost prins de polițiști. El a petrecut noaptea de marți spre miercuri în spital, unde a primit îngrijiri.

ADVERTISEMENT

Tatăl copilului decedat a prezentat plăgi prin înjunghiere, probabil prin auto-agresiune, în zona coastelor, toracelui și la încheieturile de la mâini.

Tatăl băiatului de 8 ani găsit mort în mașină a ajuns la spital după ce a încercat să se sinucidă

Potrivit Mediafax, reprezentanșii Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj au declarat că bărbatul, în vârstă de 46 de ani, e internat pe chirurgie toracică, în secția de terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

În cursul nopții a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală şi chirurgie plastică.

”Este stabil hemodinamic şi respirator, urmând să fie ţinut sub observaţie. Se va asigura asistenţă medical chirurgicală, în funcţie de evoluţia sa”, a spus unitatea medicală pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Suspectul crimei de la Cluj, audiat miercuri

În funcție de starea de sănătate, bărbatul urmează să fie audiat de procurori, miercuri. În acest moment, el este principalul suspect în cazul uciderii copilului său, în vârstă de 8 ani, găsit înjunghiat în mașina cu care cei doi plecaseră în concediu, în Ungaria.

Individul a fost găsit marți în zona localității Filea de Jos, județul Cluj. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul ar fi încercat să fugă. Înainte de a fi prins, bărbatul ar fi vrut să se sinucidă și ar fi încercat să își taie venele, dar a fost găsit la timp de polițiști.

ADVERTISEMENT

Copilul de 8 ani din Cluj-Napoca era căutat de Poliție. El a fost găsit, marți, mort, într-un sat din zona orașului Turda, pe bancheta din spate a mașinii tatălui său. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor.

ADVERTISEMENT