News

Tatăl bărbatului ucis de o fată de 16 ani pentru că ar fi încercat să o violeze: „Nu se leagă niște lucruri”

Tatăl bărbatului ucis de o fată de 16 ani pentru că ar fi încercat să o violeze consideră că povestea fetei nu este credibilă.
19.08.2021 | 16:39
Tatal barbatului ucis de o fata de 16 ani pentru ca ar fi incercat sa o violeze Nu se leaga niste lucruri
ADVERTISEMENT

Acesta consideră că ea minte și își pune speranța că autoritățile vor dovedi ce s-a întâmplat în acea noapte, de fapt. El a mărturisit că nu crede că fiul lui a încercat să o violeze pe fată.

Tatăl bărbatului ucis de o fată de 16 ani din Piatra Neamț crede că aceasta minte

Bărbatul a aflat că fiul său în vârstă de 41 de ani a murit de la oamenii legii. Acesta a declarat că povestea fetei nu este una credibilă pentru ei, iar cercetările ar trebui să continue pentru că el îl crede nevinovat pe fiul său.

ADVERTISEMENT

“Am sunat la procuratura și acolo mi-au confirmat că este vorba despre copilul meu. Nu se leagă niște lucruri, sper că autoritățile să facă o anchetă.

Cred că nu e vorba de o agresiune. Mă gândesc că poate a fost planificată”, a spus bărbatul, conform Observator.

ADVERTISEMENT

De altfel, autoritățile au transmis că cercetările sunt în plină desfășurare, iar o echipă complexă a fost creată pentru a aduce lumină în acest caz și pentru a se afla care a fost desfășurarea evenimentelor.

Investigațiile continuă în cazul crimei din Piatra Neamț. Ce a declarat mama fetei

“S-a format o echipă complexă constituită din poliţişti din cadrul investigaţii criminală, poliţişti de ordine publică şi luptători SAS”, a spus Ramona Ciofu, IPJ Neamţ.

ADVERTISEMENT

Informațiile care au fost făcute publice până la acest moment arată că fata a plecat cu bărbatul la el acasă, unde el ar fi încercat să o abuzeze sexual.

Atunci, pentru a se apăra, adolescenta în vârstă de 16 ani din Piatra Neamț a luat un cuțit și și-a înjughiat mortal agresorul.

ADVERTISEMENT

Când polițiștii au ajuns la ea, ea era închisă într-o cameră, iar cadavrul bărbatului, plin de sânge, era într-o altă încăpere.

Mama fetei a rămas șocată atunci când a aflat ce a făcut fiica sa. Aceasta a fugit de acasă în urmă cu o săptămână, dar a fost adusă înapoi.

”Am certat-o să nu plece, să se ducă pe drumuri de nebună. S-a apucat de fumat. O fugit, că soţul meu o fugit după dânsa şi a văzut că s-a urcat într-o maşină, ea s-o temut că poate o bate.

De unde l-o cunoscut nu ştiu…”, a spus mama fetei.

ADVERTISEMENT
Tags: