Tatăl bebelușului mort în blocul din Timișoara, declarații tulburătoare! “Nu respira. L-am resuscitat, dar n-au putut să-l salveze”

Alexandru Năstase   
în HotNews
18/11/2019, 16:18
Tatăl bebelușului mort în blocul din Timișoara, declarații tulburătoare! “Nu respira. L-am resuscitat, dar n-au putut să-l salveze” GALERIE FOTO
Tatăl bebelușului a povestit întreaga tragedie. Sursa foto - Observator

Tatăl bebelușului mort în blocul din Timișoara a făcut câteva declarații tulburătoare! Bărbatul a povestit cu lacrimi în ochi întreaga tragedie. Vă reamintim că nouă persoane dintr-un bloc au ajuns la spital în ultimele zile. Din păcate, trei dintre ei, un copil de 3 ani, mama acestuia și un bebeluş de 10 zile au murit la câteva ore distanţă. Toți locatarii spun că tragedia s-a produs după ce în bloc s-a făcut dezinsecţie.

Tatăl bebelușului mort în blocul din Timișoara, declarații tulburătoare!

Acum, tatăl bebeluşului susţine că nu au fost avertizaţi că în clădire urmează să aibă loc astfel de tratamente chimice. Devastat de cele întâmplate, tânărul a declarat că micuţul nu respira bine când a fost dus la spital. “Când l-am dus la spital, nu respira bine. Nu mai putea să respire. I-am făcut resuscitare cât am putut şi am sunat la ambulanţă. L-au dus la spital, dar n-au mai putut să-l mai salveze”, a declarat bărbatul pentru Observator.

Acesta a transmis că operațiunea de deratizare s-a făcut joi sau vineri. “Au intrat în camerele care erau goale şi au dat cu substanţe. Dânşii aveau măşti pe faţă. Eu nu am ştiut de nimic, nu am ştiut că ei dau cu substanţe. Ar fi trebuit să ne anunţe, să ne spună. Nu am ştiut nimic. Acum două zile m-a durut burta, dar nu pot să spun de la ce anume.

“Nu respira. L-am resuscitat, dar n-au putut să-l salveze”

Toată lumea crede că totul s-a întâmplat din cauza asta. E un caz bizar ca mai mulţi să meargă la spital cu greţuri şi vărsături”, a mai spus tatăl micuţului decedat. “La ora 12.40 am fost informaţi de către UPU SMURD referitor la o situaţie apărută la o adresă din Timişoara, str. Mioriţa nr. 10. Într-o perioada scurtă, începând de vineri 15.11.2019 au avut loc 3 decese.

2 copii (9 zile, 3 ani) şi un adult (29 ani). Şi încă 2 copii internaţi la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu. Există suspiciune unei cauze toxice. UPU SMURD a anunţat DSP şi Poliţia. Din partea ISU Timiş s-a deplasat echipajul CBRN pentru cercetare”, a transmis ISU Timiş.

 

 

Închide ×