Life

Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, implicat într-un scandal monstru. Preotul este acuzat că a părăsit cortegiul funerar în drum

Preotul Gheorghe Gheorghe este acuzat că a părăsit cortegiul funerar al unui tânăr motociclist, în drum.
01.06.2021 | 18:10
Tatal cantaretei Elena Gheorghe implicat intrun scandal monstru Preotul este acuzat ca a parasit cortegiul funerar in drum
Preotul Gheorghe Gheorghe, tatăl Elenei Gheorghe, este acuzat că a părăsit cortegiul funerar al unui tânăr motociclist, pentru că prietenii și apropiații au vrut să facă un ocol în comună, în memoria lui.Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, preot al Bisericii Sfântul Nicolae din comuna Clinceni, se află în centrul unui scandal uriaș, după ce a refuzat să însoțească, zilele trecute, cortegiul funerar al unui tânăr motociclist.

Preotul Gheorghe Gheorghe este acuzat de prietenii și apropiații lui Adrian D., care și-a pierdut viața într-un accident rutier, petrecut în urmă cu o săptămână, că a refuzat să participe la un ocol pe care motocicliștii au ținut să-l facă în memoria tânărului.

ADVERTISEMENT

Tatăl cântăreței Elena Gheorghe, implicat într-un scandal monstru, după înmormântarea unui motociclist

“B.O.R, Biserica Ordodoxă Romană! Această instituție ar trebui să-l caterisească pe acest vraci, care spune că el nu cunoaște rânduielile noastre, ale creștinilor ortodocși. Această ‘personă publică’ a specificat că nu poate lua parte la acest ‘circ’ și a refuzat cu vehemență să ne însoțească cortegiul funerar, deși obligația sa față de parohie spune altceva!

Acel ‘circ’ la care făcea referire vărul lui Michael Jackson, acest guru al showbiz-ului românesc, acest preot, deși nu pare să fie, ne-a lăsat să ne conducem prietenul și fratele pe ultimul său drum fără divina lui prezență. Fac apel la cetățenii din parohia sa, pe care îi rog din suflet să îi amintească atunci când va veni cu rânduielile de Bobotează, Crăciun, Mărțisor, rânduieli pe care culmea, le cunoaște foarte bine, că fiecare creștin ortodox are dreptul de a fi înmormântat și comemorat așa cum ne cere tradiția creștină.
Popa Gheorghe, vă doresc multă sănătate!”, este mesajul public prin care George S. își exprimă nemulțumirea față de preotul Bisericii Sfântul Nicolae din Clinceni, care este și tatăl cântăreței Elena Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Preotul Gheorghe Gheorghe este acuzat că a părăsit cortegiul funerar în drum

Tânărul spune că părintele Gherorghe Gheorghe a părăsit cortegiul funerar în momentul în care a fost anunțat că va avea loc un ocol, făcut de motocicliști, în memoria prietenului pierdut în urma unui accident tragic.

FANATIK l-a contactat pe preotul Gheorghe Gheorghe pentru a-i cere punctul de vedere cu privire la acuzațiile care îi sunt aduse. Tatăl Elenei Gheorghe ne-a mărturisit că este alături de familia îndoliată, dar a refuzat să se alăture cortegiului funerar, pe traseul organizat de motocicliști, pentru că “Biserica nu este părtașă și nu face pact cu cei care nu respectă ordinea și liniștea publică”.

ADVERTISEMENT

Ce spune tatăl Elenei Gheorghe despre acuzațiile aduse

Preotul Gheorghe Gheorghe spune că s-a “conformat exact canonului”, iar ceremonia de înmormântare “a decurs normal”, în momentul în care sicriul a ajuns la biserică și, ulterior, la cimitir.

“În ceea ce privește ocolul se creează un disconfort în momentul în care motocicliștii, pe care îi respect și chiar îi apreciez, dezvoltau decibelii pe care știți prea bine că îi produce un motor. În momentul în care am fost să îi citesc Stâlpii, nu mi s-a comunicat că este un traseu anume, a rămas cu familia să mergem la biserică, să facem slujba, și apoi la cimitir.

ADVERTISEMENT

Am avut, din nefericire, două înmormântări în ziua aceea, nici măcar nu s-a claxonat, pentru că au fost cazuri – și în București – în care oamenii au reclamat că – vezi Doamne – clopotele bisericilor bat prea tare! Și, din acel moment, eu m-am conformat sub ascultarea celor de la Patriarhie. Pe durata celor două ore, în care au făcut ei ocolul, eu am așteptat și, bineînțeles, că slujba a decurs normal și sunt în continuare aproape de familie și de oameni.

În ceea ce privește ocolul, nu este altceva decât o extensie a suferinței familiei. Noi, preoții, suntem educați pentru așa ceva, mai ales la groapă când despărțirea este tragică, nu avem voie să mai avem instince colaterale. Dacă cei care au reclamat se încălzesc cu lucrurile pe care le-au spus despre parohie și despre preotul Gheorghe… . (…)

Sufletul lui călătorește 40 de zile în locurile în care a fost, apoi merge la judecată, unde nu există susținători, nu există avocați, credința și faptele bune sunt cele care primează.

Și după ieșirea la pensie sunt sub ascultare și nu voi face niciun fel de rabat și niciun fel de compromis atâta timp cât cineva nu respectă ordinea și liniștea publică.”,  a declarat tatăl cântăreței Elena Gheorghe, preotul Gheorghe Gheorghe, pentru FANATIK.RO.

Soția motociclistului, văduvă și cu copil mic de crescut

Motociclistul Adrian D. a murit luni, 24 mai, într-un accident care a avut loc pe drumul care leagă localităţile Bragadiru şi Măgurele, după ce s-a izbit de o maşină. Avea 27 de ani și un băiețel de un an, iar soția sa plânge neîncetat de când a rămas fără omul iubit.

“O săptămână, o săptămână blestemată de când ai plecat și nu te-ai mai întors. O săptămână în care m-am certat cu Dumnezeu zi de zi și l-am întrebat de ce tu ? De ce omul meu cu suflet bun? Te caut peste tot, dar nu te găsesc și simt că mă topesc ușor ușor de dor. Mi-aș fi dorit să vin lângă tine, dar m-am gândit la suflețelul ăsta mic care are nevoie de mine aici. Nu știu ce să mai fac și încotro să merg fără tine, mi-e greu, enorm de greu. Parcă mă sting și eu puțin câte puțin în fiecare zi, aș da orice să te pot aduce înapoi. Te iubesc atât de mult! Să nu mă uiți niciodată pentru că ți-am promis că o să ne revedem și o să ne continuăm povestea de dragoste! Te iubesc pentru totdeauna!”, este mesajul tulburător transmis public de văduva motociclistului Adrian D.

 

ADVERTISEMENT