News

Tatăl care a ascuns cadavrul copilului pentru a-i încasa alocația, internat la psihiatrie. E șocant cum s-a comportat după deces

În urma anchetei desfășurate de oamenii legii, tatăl care a ascuns cadavrul copilului pentru a-i încasa alocația a fost internat la psihiatrie. Vecinii au dezvăluit detalii tulburătoare despre comportamentul acestuia.
25.05.2022 | 20:47
Tatal care a ascuns cadavrul copilului pentru ai incasa alocatia internat la psihiatrie E socant cum sa comportat dupa deces
Bărbatul n-a avut nicio remușcare în momentul reconstiturii organizate de procurori. Foto: commons.wikimedia.org
ADVERTISEMENT

Cazul tulburător a fost semnalat la Sighetu Marmației și scoate la suprafață cât de deviant poate fi comportamentul anumitor indivizi. Atenție! Urmează detalii care vă pot afecta emotional.

Internare de urgență la psihiatrie

În prim-plan apare un tată care a decis să ascundă cadavrul băiatului său de 14 ani pentru a-i încasa alocația. Până să ducă corpul neînsuflețit în cușca câinelui, individul dezaxat a decis că al doilea al copil al său trebuie să doarmă lângă fratele său mort.

ADVERTISEMENT

Odată descoperită această faptă reprobabilă, bărbatul a fost internat pentru două săptămâni la secția de Psihiatrie a Centrului de Primire în Regim de Urgență din Sighetu Marmației. Procurorii care au preluat cazul au cerut o expertiză psihiatrică.

Dezvăluirile șocante sunt de abia la început. Conform Antena 3, individul n-a avut niciun regret în momentul reconstiturii. Nici cea mai mica urmă de remușcare nu a văzută pe chipul său.

ADVERTISEMENT

Acum, acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și profanare de cadavre. Vecinii familiei din Sighetu Marmaţiei au spus că băiatul ar fi murit din cauza deshitratării severe și a inaniției. Mărturiile lor sunt similare cu descoperirile anchetatorilor.

Când a fost întrebat de ce și-a ascuns copilul mort în cușca patrupedului, tatăl a declarat senin că nu avea bani de înmormântare şi că minorul murise recent.

ADVERTISEMENT

Vecinii au dezvăluit cine este, de fapt, acest individ

Mai departe, dezvăluirile vecinilor au arătat cât de mari sunt, de fapt, problemele psihice pe care le are bărbatul. Și nu doar în cazul lui sunt probleme, ci și în cazul concubinei, părtașă la toate ororile amintite anterior.

Cei doi concubini dormeau într-o maşină parcată în curte, petreceau și dansau deși copilul era mort în casă. În plus, pentru ca dezaxarea să fie completă, bărbatul posta în fiecare zi mesaje de dragoste și inimioare pe Facebook pentru partenera lui.

ADVERTISEMENT

vecină: Era muzică la maşină. Ei acolo dormeau şi băiatul ăla mare dormea cu ăla mort în casă. I-a fost frică și copilului să spună. L-a ameninţat să nu-i spună. Numai Dumnezeu ştie ce a fost.

El bea suc acolo, încă a mai rămas sticla pe maşină. El dormea în maşină cu concubina lui şi fetiţa ei. Şi dacă cumpăra orice, băga în portbagaj, nu ducea în casă la copil.

Se distra și dansa cu mortul în casă

În maşină! Acolo mâncau, acolo beau, ascultau muzică… N-au avut treabă că e copilul mort”, se arată în dialogul purtat de reporterul de la Observator cu o vecină a tatălui internat la psihiatrie.

Direcția de Asistența Socială Primăria Sighetu Marmației a precizat că în cursul lunii aprilie a fost ultima verificare făcută la domiciliu. Atunci, copilul nu avea probleme.

Minorul mort a fost văzut în viață ultima oară în joia de Paște, când o asociație a dus cadouri familiilor defavorizate din oraș. Tatăl refuzase să se angajeze ca asistent personal, iar copilul a primit indemnizaţia pentru persoană cu handicap (1.520 de lei)

Pentru moment, DGASPC Maramureș a instituit o măsură de protecție specială pentru celălalt minor, în vârstă de 16 ani. Băiatul de 14 ani şi fratele său au rămas doar cu tatăl lor după ce mama acestora a murit în 2020, fiind bolnavă de cancer.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: