News

Tatăl care și-a ucis toți cei 5 copii a fost condamnat la moarte. Detalii îngrozitoare au ieșit la iveală în timpul procesului

14.06.2019 | 14:54
Tatal care sia ucis toti cei 5 copii a fost condamnat la moarte Detalii ingrozitoare au iesit la iveala in timpul procesului

Tatăl care și-a ucis toți cei 5 copii a fost condamnat la moarte. Culmea, fosta lui soție le-a solicitat clemență judecătorilor. La fel au făcut-o bunica bărbatului și tatăl său, dar, în cele din urmă, sentința a fost una cruntă. Toți judecătorii au fost de acord ca acesta să primească pedeapsa capitala. Pe numele lui, Timothy Jones, din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii,tânărul de numai 37 de ani a șocat întreaga lume, după ce, pe 28 august 2014 și-a ucis toți copiii.

Tatăl care și-a ucis toți cei 5 copii a fost condamnat la moarte

Amber Kyzer, fosta soție și mama celor 5  victime, le-a cerut printre lacrimi judecătorilor să aibă milă de el și să nu-l condamne la moarte. A fost, de altfel, unul dintre cele mai sfâșietoare momente din timpul procesului. Judecătorii nu s-au arătat însă prea impresionați și l-au condamnat pe bărbat și pentru că au considerat că acesta a fost egoist întreaga viața. În momentul în care s-a pronunțat sentința, criminalul nu a afișat nici cea mai mică emoție, în timp ce tatăl lui și-a pus mâinile în cap și a început să plângă.

Timothy și Amber au fost căsătoriți preţ de opt ani de zile și au avut cinci copii împreună. În 2012, cei doi au divorțat. Copiii au rămas în custodia mamei, însă aceasta după ce şi-a pierdut locul de muncă, mașina și nu a mai avut posibilitatea de a-i întreține, a fost de acord să îi lase fostului soț. Pe 28 august 2014, acesta a sunat-o, așa cum făcea de obicei. Pe fundal însă nu se auzeau decât țipetele copiilor.

Tatăl care și-a ucis toți cei 5 copii a fost condamnat la moarte. Amber Kyzer
Femeia le-a solicitat judecătorilor iertare pentru fostul ei sot. Sursa foto – dailymail.co.uk

Moment dramatic în timpul procesului

Bărbatul a închis apoi telefonul și n-a mai răspuns la apelurile fostei soții. Disperată, aceasta a sunat la poliție, însă oamenii legii, când au ajuns la locuința acestuia, au găsit o scenă de coșmar. Toți cei cinci copii, Mera, 8 ani, Elias, 7 ani, Nahtahn, 6 ani, Gabriel, 2 ani și Abigail, 1 an fuseseră uciși cu sânge rece.  Deși a fost agresată în nenumărate rânduri de fostul soț, femeia a spus că a solicitat iertare pentru acesta tocmai pentru ca ”familia lui să nu simtă ce a simțit ea atunci când și-a pierdut copiii”

„N-a arătat milă față de copiii mei, nu l-a interesat durerea lor, dar copiii l-au iubit și, pentru că vorbesc aici în numele lor, trebuie să spun asta. Nu sunt aici pentru mine. Mama din mine vrea ca el să simtă tot ce am simțit eu, ce au simțit copiii în acel moment. Dacă aș putea să-i sparg fața, aș face-o. Dar nu vreau ca familia Jones să simtă ce am simțit eu când mi-am pierdut copiii”, a spus Amber.

Tags: