News

Tatăl copilului luat de viitură în Munții Apuseni, răspunzător de tragedie. Ce au descoperit polițiștii

14.06.2020 | 17:32
Tatal copilului luat de viitura in Muntii Apuseni raspunzator de tragedie Ce au descoperit politistii
ADVERTISEMENT

Polițiștii au descoperit că tatăl copilului luat de viitură în Munții Apuseni a ales să meargă pe drumul care trece prin pârâul Valea Neagră pentru că băuse și nu voia să se întâlnească cu poliția.

Tatăl copilului de doar 4 ani, care a decedat după ce a fost luat de o viitură a pârâului Valea Neagră din Munţii Apuseni, ar fi ales să folosească acea rută alternativăă pentru că băuse, informează Adevărul.

ADVERTISEMENT

În plus, bărbatul avea și permisul anulat, așa că se ferea de polițiști. Incidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 13 iunie, iar purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, a declarat că bărbatul avea atunci o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Tatăl copilului luat de viitură a ales acea rută pentru a se ascunde de polițiști

“În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a declarat reprezentantul Poliției Bihor.

ADVERTISEMENT

Astfel, acesta ar fi fost motivul pentru care tatăl copilului a ales să meargă spre casă, într-un sat din comuna Câmpani, pe un drum lateral unde se afla albia pârâului Valea Neagră.

În acea seară, în Munții Apuseni a plouat puternic, iar apele pârâului s-au umflat fix în momentul în care bărbatul traversa apa cu familia sa.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, omul și-a luat fiul de 4 ani și l-a dus pe celălalt mal, după care a revenit la mașină după soție și celălalt copil, de doar un an.

Copilul a fost găsit mort la trei kilometri depărtare

Din nefericire, în acest timp băiețelul de 4 ani a fost luat de ape.

Trupul micuțului a fost găsit în ziua următoare, duminică dimineața, la aproape trei kilometri depărtare de locul unde fusese luat de viitură.

ADVERTISEMENT

Autoturismul familiei a fost distru în totalitate de ape și a fost scos din nămol ulterior de pompieri.

ADVERTISEMENT
Tags: