News

Tatăl criminal din Alba a lăsat un mesaj de adio înainte de a-şi ucide copilul. “Am construit această familie din nimic, încercând să-i ofer fiului meu o viaţă mai bună decât am avut eu”

Bogdan, tânărul de 27 de ani care şi-a ucis bebeluşul de numai 12 luni a lăsat o scrisoare de adio în care îi aduce mai multe acuzaţii fostei sale iubite.
26.03.2023 | 14:00
Tatal criminal din Alba a lasat un mesaj de adio inainte de asi ucide copilul Am construit aceasta familie din nimic incercand sai ofer fiului meu o viata mai buna decat am avut eu
El este Bogdan, tatăl criminal din Alba Foto: ziarulunirea.ro
ADVERTISEMENT

Bogdan, bărbatul de 27 de ani din Alba Iulia care şi-a ucis copilul de un an, iar apoi s-a spânzurat, era foarte supărat din cauză că nu petrece suficient de mult timp cu micuţul. Cel puţin asta reiese din ultimul mesaj postat de tânăr pe Instagram, înainte de a comite faptele oribile.

Bogdan se plânge că a fost îndepărtat de lângă copilul său

În mesajul său, care poate fi considerat drept o scrisoare de adio, Radu Bogdan se plânge că fosta iubită l-a părăsit pentru un alt bărbat și astfel i-a luat posibilitatea de a petrece mai mult timp cu fiul său. În acelaşi timp, el le aduce mai multor acuzaţii acesteia şi celor din anturajul ei.

ADVERTISEMENT

“Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia această din nimic dorind să ofer o viață mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu și toate astea mi-au fost furate. Experiența în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum crește și se dezvoltă.

Mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naștere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naștere și botezul băiatului de care nu am știut și nu am fost invitat pentru a nu îl ofensă pe A. care a manipulat-o pe față”, acuză Bogdan, în scrisoarea sa de adio.

ADVERTISEMENT

În continuare, Bogdan o acuză pe fosta lui iubită că le-a făcut altor persoane loc în viaţa ei, în detrimentul său. “De ce ai făcut asta C.? De ce le dai la străini băiatul meu și viață de familie pe care eu mi- am dorit-o? De ce e mai important să fie golanul acela de A. la ziua băiatului meu decât eu că și tată?”, o întreabă el retoric.

“Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figura paternă lui D.? T. S. din M.? Cum ai permis necunoscutul la acesta să fie în aceeași casă cu bebelușul meu? Ce știi despre el? De ce îți bați joc de băiatul meu?

ADVERTISEMENT

Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest bărbat? V-am întrebat „ce planuri de viitor aveți cu băiatul meu?” Și nu ați spus nimic. Eu țîn la familia mea, la băiatul meu dar de ce te lași manipulată de C. C.?”, se mai arată în textul scrisorii de adio scrisă de tatăl ucigaş.

În încheiere, Bogdan dă de înţeles că este capabil de lucruri îngrozitoare, el încheindu-şi mesajul cu propoziţia “încă pot alege”. Din păcate pentru el şi copil, el a ales varianţa şocantă şi reprobabilă, care a îngrozit o ţară întreagă.

ADVERTISEMENT

“Cine e tatăl dacă îl întrebi pe D? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic și stă în aceeași casă cu el?

De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l- am dorit cu porția și necunoscutul ăla se preface că îmi iubește copilul doar că să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu că să îl întreții pe bărbatul ăla. Încă pot alege”, şi-a încheiat Bogdan scrisoarea.

ADVERTISEMENT