Sport

Tatăl lucrează la Universitatea Craiova, iar fiul evoluează la FC U Craiova. Cum se înțeleg cei doi: „Niciodată eu și el!”

Rivalitatea dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 nu există într-o familie din Oltenia, chiar dacă tatăl și fiul se află în tabere diferite.
15.10.2022 | 09:18
Tatal lucreaza la Universitatea Craiova iar fiul evolueaza la FC U Craiova Cum se inteleg cei doi Niciodata eu si el
Tătal lucrează la Universitatea Craiova, iar fiul evoluează la FC U Craiova. Care este relație dintre cei doi. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bine-cunoscuta rivalitate între cele două formații din Bănie nu există într-o familie de olteni, unde tatăl lucrează pentru Universitatea Craiova, iar fiul evoluează la rivala din oraș. Sebastian Firulescu, portarul echipei secunde a celor de la FC U Craiova 1948, a acceptat să vorbească pentru FANATIK despre această situație.

Situație rar întâlnită în fotbalul craiovean! Tatăl lucrează la Universitatea Craiova, iar fiul evoluează pentru FC U Craiova: „Îmi dă sfaturi, mai vorbește cu mine acasă”

Fiul lui Marius Firulescu, antrenorul cu portarii de la echipele de juniori ale Universității Craiova, evoluează la formația secundă a celor de la FC U Craiova 1948. Acesta a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că își dorește să dubeteze în SuperLigă în tricoul oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Momentan fac antrenamente cu prima echipă. E bine și mă înțeleg de minune cu toți colegii, totul este ok. La asta mă aștept și eu (n.r. să debuteze pentru FC U Craiova 1948), sper și mă antrenez în continuare pentru asta. Tata îmi dă sfaturi, mai vorbește cu mine acasă”, a spus Sebestian Firulescu.

Pentru o scurtă perioadă, Marius Firulescu i-a pregătit pe portarii Universității Craiova. În vara anului 2022, acesta l-a însoțit pe Laszlo Balint în cantonamentul din Austria, unde i-a antrenat pe Mirko Pigliacelli, David Lazar și Denis Rusu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă cei doi se află în tabere diferite, Sebastian Firulescu a mărturisit că are o relație excelentă cu tatăl său, care nu ține cont că fiul său evoluează la rivala din oraș. Tânărul portar al oltenilor a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că mereu se consultă cu acesta după meciuri și antrenamente.

„Nu are treabă asta (n.r. că tatăl său lucrează la Universitatea Craiova), nu se gândește că sunt în partea asta. Până la urmă este tata și vorbește orice cu mine. Încercăm să ne vedem de antrenamente și îmi explică ce nu fac bine. Nu există rivalitatea asta, nicioadată eu și el”, a mărturisit Sebastian Firulescu.

ADVERTISEMENT

Tânărul portar și-a însoțit tatăl la meciurile rivalei din oraș în copilărie: „Mă duceam mai mult să văd fotbalul”

Sebastian Fireluscu a declarat că obișnuia să meargă la meciurile Universității Craiova, pentru a vedea evoluțiile jucătorilor. În momentul de față, tânărul portar al oltenilor trece pe lângă stadionul „Ion Oblemenco” atunci când joacă FC U Craiova 1948.

„Mă duceam mai mult să văd fotbalul, nu pentru că țin neapărat cu echipa. Acum dacă am ajuns la FC U nu mă mai duc pe stadion, văd meciurile de acasă. Poate doar când avem noi meciuri reușeșc să mă duc. Țin cu FC U Craiova de când eram mic”, a declarat Sebastian Firulescu.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la fotbal la 5-6 ani și mi-a plăcut, am continuat cu fotbalul pentru sport, nu pentru o echipă anume. Echipele în timp se schimbă, poate într-un an sau doi o să ajung la altă echipă”, a mai spus Sebastian Firulescu în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,55 te cota pentru ”1 solist” la U Craiova – Petrolul Ploiești. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT