Life

Tatăl lui Alex Nedelcu, condamnat definitiv la închisoare pentru agresiune sexuală. Ce spune vedeta Exatlon: “E împăcat cu decizia”

Ștefan Nedelcu, tatăl lui Alex Nedelcu, celebrul ”Bentiță” de la Exatlon, a fost condamnat, definitiv, pentru agresiunea sexuală asupra unei fetițe de 12 ani.
07.04.2022 | 09:20
Tatal lui Alex Nedelcu condamnat definitiv la inchisoare pentru agresiune sexuala Ce spune vedeta Exatlon E impacat cu decizia
Tatăl lui Alex Nedelcu, Ștefan, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru agresiunea sexuală comisă asupra unei minore de 12 ani / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Nedelcu, tatăl a doi dintre cei mai buni concurenți din cadrul show-ului Exatlon, Alex ”Bentiță” și Gabi, a fost acuzat, anul trecut, de agresiune sexuală asupra unei fetițe de doar 12 ani, iar acum magistrații au decis pedeapsa bărbatului.

Tatăl lui Alex Nedelcu de la Exatlon, condamnat pentru agresiune sexuală

Anul trecut, comunitatea din Merei, o comună din Buzău, era șocată de ceea ce se întâmplase în școala gimnazială din localitate. Profesorul suplinitor de biologie și educație fizică, cunoscut și ca instructor de dans, Ștefan Nedelcu, o agresa sexual pe una dintre elevele sale. Micuța avea 12 ani…

ADVERTISEMENT

Ajuns la 54 de ani, tatăl a trei copii, din care doi sunt chiar celebri ca foști Războinici de la Exatlon, Ștefan Nedelcu o reținea, după ore, pe o fetiță care, anul trecut, atunci când avea loc cumplitul eveniment, avea doar 12 ani.

Profesorul a încuiat ușa clasei și a sărutat-o pe gură pe micuță, fetița dezvăluind părinților, acasă, ceea ce s-a întâmplat. Inițial, Ștefan Nedelcu a negat fapta, doar că totul fusese surprins pe camerele de supraveghere ale școlii, moment în care tatăl Războinicilor Alex și Gabi Nedelcu a recunoscut fapta comisă pe data de 18 iunie 2021 și a și demisionat din învățământ.

ADVERTISEMENT

Arestat preventiv pentru 30 de zile, Ștefan Nedelcu a fost judecat pentru agresiune sexuală. În prima instanță, la Judecătoria Buzău, bărbatul a fost condamnat la trei ani cu suspendare.

Ștefan Nedelcu, condamnat definitiv. A primit închisoare cu suspendare

Nemulțumit de decizia magistraților, Ștefan Nedelcu a contestat decizia judecătorilor la Curtea de Apel Ploiești. Zilele trecute însă, judecătorii Curții au respins ca nefondat apelul agresorului, ba chiar l-au pus să plătească și cheltuielile judiciare în valoare de 200 de lei.

ADVERTISEMENT
Stefan Nedelcu - agresiune sexuala
Tatăl lui Alex Nedelcu, Ștefan, un bărbat de 54 de ani, a fost judecat pentru agresiunea sexuala a unei fetițe de 12 ani / Foto: captură portal.just.to

Sentința de trei ani de închisoare cu suspendare pentru agresiunea sexuală asupra fetiței este completată și de o serie de condiții. Astfel, au decis judecătorii, el trebuie să se prezinte regulat la serviciul de probațiune, să accepte vizitele consilierului, să anunțe orice deplasare care depășește cinci zile, să meargă la programe de reintegrare socială și să presteze 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

Normal, tatăl Războinicilor Alex și Gabi Nedelcu nu are voie să se mai apropie de victima agresiunii sexuale și, probabil, nici nu va mai lucra vreodată în învățământ. ”Mi-a luat Dumnezeu mințile!”, spunea, la acea vreme, bărbatul.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Ștefan Nedelcu a avut șansa să nu fie dat în judecată în civil, pentru daune, de părinții fetiței, el fiind nevoit să plătească, în prima instanță, doar 1.300 de lei ca și cheltuieli judiciare.

Ce spune Alex Nedelcu, fiul agresorului, despre condamnare

Contactat de FANATIK, Alex Nedelcu, fosta vedetă de la Exatlon România și prezentatorul unei emisiuni online de la Kanal D, a vorbit despre procesul prin care tatăl său a fost condamnat definitiv pentru agresiunea sexuală a fetiței de 12 ani.

”A primit verdictul definitiv, trei ani cu suspendare. El e ok cu decizia asta, adică nu contestă, e împăcat cu decizia”, ne-a spus, vizibil încurcat, Alex Nedelcu. De asemenea, ne-a precizat vedeta Kanal D, școala de dans – la care era instructor, acum ceva vreme, și tatăl său – funcționează în continuare.

ADVERTISEMENT