Fotbal intern

Tatăl unui jucător de la Dinamo îl distruge pe Mircea Rednic. “L-a nenorocit! Îşi bate joc de el!”

06.12.2018 | 09:18
Tatal unui jucator de la Dinamo il distruge pe Mircea Rednic La nenorocit Isi bate joc de el

Bogdan, tatăl lui Andrei Tîrcoveanu, l-a distrus pe Mircea Rednic după ultimele declaraţii acide ale antrenorului din “Ştefan cel Mare” făcute la adresa jucătorilor care au jucat în meciul pierdut de Dinamo Bucureşti pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-3.

Bogdan Tîrcoveanu a vorbit pentru Gsp despre situaţia de la Dinamo, dar şi despre Mircea Rednic, antrenorul care l-a înlocuit pe banca tehnică a grupării din “Ştefan cel Mare” pe Claudiu Niculescu şi nu a ezitat să îl desfiinţeze pe acesta.

Tatăl lui Andrei Tîrcoveanu îl distruge pe Mircea Rednic

“Nu ştiu de ce Andrei trece prin situaţia asta. Mă gândesc că am supărat pe cineva. Are 21 de ani, nu vă mai bateţi joc de el. Nu a primit nicio şansă de la Dinamo. Nu a jucat niciodată mai prost decât altul de pe teren. Anul ăsta are 5 minute, a dat două şuturi pe poartă şi şi-a creat ocazii. Şi cam atât şanse. Nici măcar în Cupă nu l-au băgat. Are 31 de meciuri în Liga 1, dar singurul lor scop e să îl cureţe. 

Andrei a debutat la Dinamo la 17 ani, într-un meci cu FC Botoşani, într-o echipă mult mai bună decât cea de acum. După câteva meciuri a semnat un contract cu Giovanni Becali şi din acel moment s-a terminat. Nu a mai existat pentru Rednic, n-a mai jucat deloc. A fost luat în cantonament în Cipru şi a jucat bine, iar după un meci venise Negoiţă. La o discuţie cu Dănciulescu, în vestiar, Rednic a spus: “Iar a venit Negoiţă p-aici… A mai jucat şi ăsta bine şi acum trebuie să îl bag. Eu nu-i bag niciun copil, nu-i cresc eu copiii pe aici!”. Şi Andrei era în vestiar… L-a chemat după un timp şi i-a spus: “Băi băiatule, pleacă! La mine nu joci nici măcar la echipa a doua. Pleacă la Cluj că am vorbit cu Teja să te primească!” Nu am vrut să mergem la Universitatea şi aşa am ajuns la Gaz Metan.

Andrei Tîrcoveanu în meciul Dinamo – Voluntari

În vară am vrut să plecăm, dar au cerut 30% dintr-un viitor transfer şi mai am o hârtie de la ei în care mi-au cerut 500.000 de euro sumă de transfer şi 20% dintr-o vânzare. Deci nu e bun, nu-l las să joace, îşi bat joc de el, dar cer atâţia bani pe el? El se antrenează cu echipa, dar doar atât. E în programul de pregătire al echipei mari, nu i se dă nicio şansă, nu ştie nimeni ce vor să facă cu el. Îşi bat joc. Rednic a curăţat pe toată lumea. A trimis toţi jucătorii pe la alte echipe. Cât să mai stea la Dinamo 2? Au pierdut absolut tot. Poate am greşit că nu am semnat cu Luana, fata lui Rednic… Cine ştie? Dar gata, trebuie să rupem pisica, cât să mai suport? Cum a procedat cu Andrei aşa o să facă şi cu alţii, că văd că începe revoluţia şi îşi aduce el jucătorii”, a spus Bogdan Tîrcoveanu pentru Gazeta Digitală.