News

Tatăl lui Catrinel Sandu are grave probleme de sănătate! Vedeta le-a cerut fanilor să se roage pentru el

20.03.2019 | 17:52
Tatal lui Catrinel Sandu are grave probleme de sanatate Vedeta lea cerut fanilor sa se roage pentru el

Catrinel Sandu trăiește o viață frumoasă alături de noul său partener, are parte de liniște și de tot ce și-a putut dori vreodată peste hotare. Din păcate, toate acestea au fost umbrite de momentul dificil care a luat-o pe nepregătite, problemele de sănătate ale tatălui ei. Acesta va suferi o intervenție, în urma unui accident cardio vascular.

Tatăl lui Catrinel Sandu are probleme de sănătate

Cu o zi înainte, Nicu Sancu a fost la conacul pe care îl deține lângă București, pentru a aranja câteva lucruri. Bărbatul pregătea totul pentru venirea vedetei și a soțului ei în țară, însă, dimineață, un vecin care dorea să-l viziteze l-a găsit amorțit.

Părintele fostei prezentatoare de televiziune va intra în câteva ore într-o operație grea, iar acum i-a mai rămas doar să se roage pentru ca lucrurile să meargă bine. Cea care a împărtășit vestea a fost chiar Catrinel, pe pagina sa de Facebook. „Nu am scris niciodată astfel de mesaj, dar am citit şi m-am rugat când am văzut la alţi prieteni pe pagină. Am nevoie, de fapt, tatăl meu, Nicu Sandu, are nevoie de toate gândurile şi rugăciunile voastre. În câteva ore întră într-o operaţie foarte grea la Spitalul Colentina.Vă rog să ne rugăm să fie totul bine. Doamne ajută”, a scris Catrinel.

Tatăl lui Catrinel Sandu are grave probleme de sănătate! Vedeta le-a cerut fanilor să se roage pentru el
Catrinel Sandu alături de iubitul ei american

Fosta moderatoare se va căsători curând

Cât despre viața sa în America, fosta asistentă TV pare extrem de mulțumită, declarând chiar că va forma cât de curând o familie cu omul pe care îl iubește. „Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11, adică în noiembrie, peste doar opt luni.

Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr. Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru. Încă nu am ales rochia de mireasă, nu am făcut invitaţiile, dar e suficient timp pentru toate”, a declarat Catrinel Sandu pentru click.ro.