Life

Tatăl lui Connect-R a venit la Te cunosc de undeva. La ce a fost martor Aurel Mihalache: „L-ai lăsat cu gura căscată”          

Surpriză pentru Connect-R la Te cunosc de undeva. Tatăl artistului a venit pe platouri când se transforma în femeie și a rămas uimit.
24.11.2022 | 23:54
Tatal lui ConnectR a venit la Te cunosc de undeva La ce a fost martor Aurel Mihalache Lai lasat cu gura cascata
Tatăl lui Connect-R a venit la Te cunosc de undeva. La ce a fost martor Aurel Mihalache. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Connect-R a venit la Te cunosc de undeva și a avut parte de o surpriză. Aurel Mihalache a rămas cu gura căscată după ce a văzut ce făcea fiul său.

Tatăl lui Connect-R a venit la Te cunosc de undeva

Tatăl artistului a venit pe platourile de filmare de la emisiunea de la Antena 1, acolo unde fiul său și Shift se pregăteau pentru noi filmări.

ADVERTISEMENT

Dar nu mică i-a fost surpriza lui Aurel Mihalache, după ce a văzut că fiul său trebuie să se transforme într-o femeie. Stupefacția acestuia a fost remarcată și de Andreea Bălan:

„L-ai lăsat pe tatăl tău cu gura căscată!”, i-a mărturisit Andreea Bălan lui Connect-R.

Connect-R a dezvăluit apoi dialogul pe care l-a avut cu tatăl său în culise. Aurel Mihalache i-a spus fiului său că este „fericit” că a ajuns femeie.

ADVERTISEMENT

„Chiar m-a felicitat în culise, mi-a spus «ce-am crescut şi ce-ai ajuns!»”, a dezvăluit artistul,

Ce personaj trebuie să interpreteze Connect-R și Shift

Connect-R și Shift au de interpretat piesa Bongo ChaChaCha Caterinei Valente, așa că trebuie să se transforme din nou în femei, în ediția de sâmbătă a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cum tatăl lui Connect-R nu a fost neapărat încântat de ipostaza în care l-a văzut pe fiul său, la fel au fost și cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva care chiar trebuie să interpreteze piesa Caterinei Valente exact așa cum ar fi făcut-o ea.

„Leşinaţi suntem, fierţi pe travestiuri! Ruleta e hoaţă, s-a gândit ea, ce-ar putea fi delicios la noi, aşa că iată…”, a mărturisit Connect-R.

ADVERTISEMENT

Shift, pe de altă parte, a încercat să fie mai pozitiv și să spere că piesa respectivă va putea fi eliminată din sistem și ei nu vor mai trebui să o cânte la Te cunosc de undeva.

Totul s-a întâmplat la antrenamente, când aceștia și-au dat seama ce greu este să o interpreteze.

„Nu există nicio şansă să ştergem piesa asta din sistem, de peste tot şi să ne cadă altceva?”, a spus Shift.

ADVERTISEMENT