Fotbal intern

Tatăl lui Denis Drăguș a jucat la Dinamo, dar vrea să îl vadă pe fiul lui la FCSB

03.01.2019 | 22:16
Tatal lui Denis Dragus a jucat la Dinamo dar vrea sa il vada pe fiul lui la FCSB
ADVERTISEMENT

Denis Drăguș, atacantul de 19 ani al celor de la Viitorul Constanța, spune că și-ar dori ca într-o zi să joace la Liverpool. Tatăl său, Mihai Drăguș, ar vrea să îl vadă la FCSB, deși el a jucat la rivala Dinamo.

Tatăl lui Denis Drăguș a mai jucat la FC Argeș, Torpedo Moscova, dar și în Coreea de Sud. Nu a prins niciun meci la echipa națională, însă este mândru de fiul său și vrea ca acesta să îi depășească performanțele. E mai frumos, mai deștept, mai talentat și m-a întrecut, ce să mai… De foarte multe ori am plâns anul ăsta și sunt foarte mândru! Aceste luni au fost cele mai frumoase din viața mea. Momentul debutului la națională a fost de neuitat, tremuram tot”, a declarat Mihai Drăguș.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Denis Drăguș vrea ca fiul lui să joace la FCSB

“Mi-aș dori să ajungă la FCSB, dar nu depinde de mine. Joacă bine și nu are nimic domnul Becali cu jucătorii care se pregătesc”, a mai spus tatăl jucătorului de la Viitorul Constanța. Mihai Drăguș s-a lăsat de fotbal când Denis avea 13 ani pentru a avea grijă de el.

Tânărul atacant visează să joace la Liverpool. “Eu am avut o amibiție, am vrut să-l depășesc pe tata, care mă șicana când eram mic. Eu simpatizez cu Liverpool foarte mult și îmi doresc ca într-o buna zi să ajung să joc acolo”, a spus Denis Drăguș.

ADVERTISEMENT
  • 37 de meciuri a jucat Denis Drăguș pentru Viitorul Constanța, pentru care a marcat 9 goluri și a dat 3 pase decisive
Tags: