Life

Tatăl lui Emil Rengle, în lacrimi la TV. Ce a spus despre fostul concurent de la Survivor: “Am fost mândru de el”

Tatăl lui Emil Rengle a izbucnit în lacrimi la TV, în platoul unei emisiuni. Iată ce a spus despre fostul concurent de la Survivor România 2022, de care este mândru.
16.03.2022 | 22:51
Tatal lui Emil Rengle in lacrimi la TV Ce a spus despre fostul concurent de la Survivor Am fost mandru de el
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a venit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță alături de tatăl lui, care a izbucnit în lacrimi. Bărbatul a vorbit despre fostul concurent de la Survivor România și a declarat că este mândru de el, orice ar fi.

Tatăl lui Emil Rengle, în lacrimi la TV

Tatăl lui Emil Rengle a venit de la Oradea, acolo unde locuiește singur, întrucât este divorțat de soție. Acesta a vorbit despre fiul său în cadrul emisiunii “La Măruță”. Cei doi au venit însoțiți și de cățelul familiei, Petrică.

ADVERTISEMENT

Deși fostul concurent de la Survivor România 2022 este cunoscut în toată țara, nu la fel se poate spune și despre tatăl său. A rămas un om modest și lucrează ca taximetrist.

“Am fost mândru de el. Iubirea mea față de el e totul. Nu contează cine ce spune. Mă gândesc că indiferent ce spune oricine…”, a spus tatăl coregrafului la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle: “E susținătorul meu numărul 1”

Dansatorul a spus că tatăl lui l-a susținut întotdeauna, indiferent de ce și-a dorit să facă în viață. Părintele său a fost lângă el inclusiv atunci când a ales să dansezse.

“Sunt doar un zâmbet. Tati a fost și e susținătorul meu numărul 1. Cu tati poți să vorbești foarte sincer. Am avut norocul, venind dintr-o familie modestă de la Oradea, că nu mi-a fost ușor, am trecut prin toate de-a lungul vieții mele, faptul că am primit susținere de la tati, mereu a fost deschis.

ADVERTISEMENT

El a fost deschis, m-a acceptat și m-a susținut încă de mic, el m-a dus la dans, a încercat să mă ducă și la karate și la înot, iar eu am ales dans.”, a declarat fostul Faimos de la Survivior.

În plus, tatăl l-a susținut și atunci când și-a dezvăluit orientarea sexuală. Bărbatul i-a spus lui Emil că este liber să fie așa cum își dorește și că îl va sprijini mereu.

ADVERTISEMENT

“Când am vorbit de orientarea mea sexuală a fost omul care m-a susținut și mi-a zis că ești liber să fii cine vrei tu.”, a mai spus fostul concurent al reality show-ului difuzat la Pro TV.

ADVERTISEMENT