Premier League

Tatăl lui Emiliano Sala, în lacrimi când a aflat de dispariţia avionului: “Sunt disperat” Video

22.01.2019 | 13:29
Tatal lui Emiliano Sala in lacrimi cand a aflat de disparitia avionului Sunt disperat Video

Tatăl lui Emiliano Sala a izbucnit în lacrimi când a aflat de dispariţia avionului la bordul căruia se afla fiul său. Fotbalistul argentinian a plecat luni seară din Nantes spre Cardiff, însă aeronava a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii. Jurnaliştii argentinieni l-au contactat pe Horacio Sala, care a aflat de la ziarişti teribila veste şi a declarat că nimeni nu l-a sunat să-i spună ce s-a întâmplat cu fiul său.

“Eram la muncă şi nu ştiam nimic. Am aflat de la televizor. Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Sunt disperat, dar sper să apară informaţii noi şi totul să fie bine. Nimeni nu m-a contactat până acum, nici din Franţa, nici din Ţara Galilor. Sper să mă sune cineva şi şă-mi spună că fiul meu este bine. L-am sunat, dar are telefonul închis”, a declarat Horacio Sala pentru presa din Argentina. VEZI AICI VIDEO.

Tatăl lui Emiliano Sala, în lacrimi când a aflat de dispariţia avionului: “Duminică am vorbit ultima oară cu el”

Tatăl lui Emiliano Sala a izbucnit în lacrimi când a aflat de dispariţia avionului în care se afla fiul său. Atacantul de 28 de ani tocmai fusese transferat de Cardiff City de la Nantes, după ce formaţia din Premier League plătise 15 milioane de lire sterline pentru a-l achiziţiona. Horacio Sala a dezvăluit că a vorbit cu fiul său duminică şi că acesta era foarte fericit.

Tatăl lui Emiliano Sala, în lacrimi când a aflat de dispariţia avionului. Fotbalistul tocmai se transferase la Cardiff City
Tatăl lui Emiliano Sala, în lacrimi când a aflat de dispariţia avionului. Fotbalistul tocmai se transferase la Cardiff City

“Duminică am vorbit ultima oară cu el şi era fericit. A avut o carieră impresionantă până acum, încă de la 15 ani de când a plecat de acasă. Soţia mea l-a vizitat în octombrie, când a fost ziua lui, şi au stat împreună 20 de zile. Vorbeam de multe ori cu el. Mi-a spus că la un moment dat vrea să vină să joace şi în Argentina”, a mai precizat Horacio Sala.