Sport

Tatăl lui Erling Haaland a făcut scandal la Real Madrid – Manchester City! A aruncat cu alune în fani și a fost evacuat din stadion. Video

Tatăl lui Erling Haaland a recurs la un gest incredibil pe Santiago Bernabeu și a fost evacuat în timpul meciului dintre Real Madrid și Manchester City
10.05.2023 | 09:52
Tatal lui Erling Haaland a facut scandal la Real Madrid  Manchester City A aruncat cu alune in fani si a fost evacuat din stadion Video
Alfie Haaland a jucat și el pentru Manchester City. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Erling Haaland nu a apucat finalul de meci pe stadion, fiind extrem de iritat de modul în care atacantul „cetățenilor” a fost tratat de suporteri pe toată durata partidei.

Tatăl lui Erling Haaland, gesturi obscene și scandal la Real Madrid – Manchester City

Alfie Haaland nu a putut suporta tratamentul la care a fost supus starul lui Manchester City și le-a făcut gesturi obscene suporterilor lui Real Madrid de la tribuna oficială.

ADVERTISEMENT

Tatăl fotbalistului a aruncat chiar cu alune în fanii madrileni, iar forțele de ordine au intervenit, l-au scos afară din stadion și se poate alege chiar și cu o amendă.

Haaland senior a fost la rândul său un nume important în fotbalul norvegian și are și 34 de meciuri la echipa națională. A jucat pentru cluburi precum Manchester City, Leeds United sau Nottingham Forest.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland a avut și el o seară slabă pe Bernabeu: „A devenit mic la Madrid”

Erling Haaland a fost anihilat complet de cuplul Rudiger – Alaba și a avut doar câteva șuturi slabe în debutul meciului pe poarta lui Thibault Cortouis.

„Robotul” lui Pep Guardiola a fost ironizat de către jurnaliștii spanioli de la Marca: „L-au mâncat pe Haaland”, a fost titlul sugestiv.

ADVERTISEMENT

Aceștia au mai adăugat: „Norvegianul a devenit mic la Madrid. Sau mai degrabă, fundașii lui Real l-au făcut mic. Principalul “vinovat” a fost Rüdiger, care avea o misiune și a îndeplinit-o perfect. Germanul a făcut un meci grozav, ca și Alaba, providențial la dublaj.

Bernabéu s-a temut de Haaland și, în debutul partidei, de câte ori a atins mingea, a provocat un bâzâit în tribune. Dar apoi Haaland nu a mai putut face nimic. Controlat perfect de Rudiger, abia a avut jumătate de ocazie”.

ADVERTISEMENT

Haaland a avut un sezon excelent și este golgheterul UEFA Champions League cu 12 goluri, o medie de o reușită la 58 de minute. În total, vikingul a marcat 51 de goluri în doar 47 de meciuri, la care se adaugă și opt pase decisive.

ADVERTISEMENT